رحمان ایرانپور افزود: پس از پایان مبارزه با سن مادر در ۲۸ هزار و ۴۰۰ هکتار، بر اساس نظر کارشناسان مبارزه با پوره سن نیز انجام شد.
وی با بیان اینکه حفظ محصول گندم در مقابل آفات و بیماریها از مراحل مهم داشت محصولات غلات است افزود: بیشترین خسارت آفت سن بعد از مرحله دوم پورگی است که این مرحله، همزمان با شیری و یا خمیری شدن دانههای گندم است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان خاطرنشان کرد: پوره سن غلات از طریق تزریق بزاق حاوی ترکیبات شیمیایی به درون دانه غلات، سبب از بین رفتن گلوتن میشود و در نتیجه کیفیت نان را به میزان زیادی کاهش داده و به شدت ارزش کمی و کیفی غلات را تحت تاثیر قرار میدهد.
وی با بیان اینکه حشرات کامل نسل جدید خطرناکترین مرحله از نظر خسارت وارده به دانه هستند تصریح کرد: در همدان با حضور مستمر گروههای شبکه مراقبت و کارشناسان مراکز در بخش مرکزی و شراء، پایش دقیق مزارع صورت گرفته و دستور مبارزه در زمان به نرم رسیدن آفت داده شده است.