ابوالفضل فرحبخش در جلسه ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی شهرستان زرند گفت: با انجام اقدامات ویژه دستگاههای اطلاعاتی، نظامی و انتظامی و همکاری ستادها در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری در شهرستان زرند شاهد شکل گیری رقابت سالم و بدون جرم بوده که با مشارکت شهروندان در هشتم تیرماه کامل شد و به همین دلیل بایستی از مردم و متولیان امر قدردانی کرد.
وی افزود: با ایجاد دو قطبی و حساسیت شکل گرفته مسئولیت مجریان انتخابات سنگینتر شده و با توجه به گزارش غیررسمی مبنی بر انجام برخی تخلفات و جرائم انتخاباتی، ستادهای دو نامزد نهایی انتخابات بایستی بدانند که عملکرد آنها و طرفداران نامزدها در فضای مجازی و حقیقی به طور مستمر تا لحظه آخر انتخابات رصد و با متخلفین از هر حزب و جناحی برخورد خواهد شد.
این مقام قضایی تخریب و تطمیع را از جمله مهم ترین جرائمی دانست که هم اکنون امکان وقوع دارد، تصریح کرد: برابر ماده ۳۳ قانون انتخابات ریاستجمهوری، تطمیع مصداقی از خرید و فروش رای است که میتواند به اشکال مختلفی ظهور و بروز کند و حتی میتواند در قالب خیرات و توزیع اغذیه میان مردم شکل بگیرد؛ بنابراین این اعمال از نگاه تیزبینانه دستگاههای اطلاعاتی و قضایی دور نخواهد ماند.
وی ادامه داد: هر چند که آگاهی سیاسی و بصیرت شهروندان بسیار بالا رفته و اعمال غیرصادقانه ستادهای انتخاباتی را شناسایی می کنند، به همین دلیل توصیه اخلاقی پیشنهاد دلسوزانه به ستادهای نامزدها آن است تا از هر گونه بد اخلاقی و خرید و فروش رایی که تضمینی برای اخذ نهایی رای افراد نیست و موجب تخریب چهره نامزدها میشود و در نهایت نیز پیگیری قضایی را نیز در پی دارد، پرهیز کنند. .
رییس حوزه قضایی زرند در با اشاره به تخریبهای صورت گرفته در فضای مجازی و حقیقی گفت: ایجاد دو قطبی که در آن اخلاقیات رعایت نشود، میتواند جو جامعه را متشنج کند؛ بنابراین ستادها بدون توجه به نامزد مقابل تنها برنامههای خود را بیان کرده و از تخریب چهره دیگران پرهیز کنند و از سویی دیگر مسئولان و مبلغینی که به نوعی به حاکمیت ارتباط پیدا میکنند و اعمال آنها بر له یا علیه نامزدها باعث ایجاد شبهه طرفداری و هزینه برای نظام میشود، خود داری کنند، تا به فضل الهی شهروندان در کمال آرامش به ارزیابی وعدههای نامزدها پرداخته و فرد اصلح را انتخاب کنند.