بهروز میرزایی با بیان اینکه سالانه ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری تولید میشود، اظهار داشت: نیاز استان به گوشت قرمز ۱۲ تا ۱۵ هزار تن است و ۱۳ هزار تن نیز به صورت دام زنده و گوشت از استان صادر میشود.
وی با بیان اینکه سالانه ۴۲ هزار تن گوشت مرغ گرم در استان توزیع میشود، افزود: روزانه ۷۵ تا ۸۰ تن مرغ گرم در سراسر استان توزیع میشود.
میرزایی، با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۷۵ هزار و ۹۳۱ تن نهاده دامی در استان توزیع شد، اضافه کرد: ۷۵ هزار و ۳۳۰ تن کنجاله ذرت، ۱۷ هزار و ۴۷۶ تن جو، ۸۹ هزار و ۴۵۹ تن سویا و ۳ هزار و ۶۶۶ تن خوراک طیور در استان توزیع شد.
بیشتر بخوانید
وی عنوان کرد: یک میلیون و ۶۷۰ هزار راس دام سبک شامل میش، بره، بز و بزغاله و ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در استان وجود دارد.
میرزایی گفت: از ابتدای خردادماه ۱۱ تن گوشت گوساله گرم بدون استخوان با قیمت هر کیلو ۲۹۹ هزار تومان و ۵۵ تن گوشت منجمد گوساله با قیمت هر کیلو ۳۱۵ هزار تومان در استان توزیع شده است.
وی با اشاره به نوسان قیمت مرغ در بازار، بیان داشت: در روزهای اخیر قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم در بازار ۸۰ هزار تومان به فروش میرسد.
میرزایی ادامه داد: مرغ منجمد شامل برزیلی و داخلی درب سردخانه هر کیلوگرم ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان در اختیار عاملین توزیع قرار میگیرد.