سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در اولین یادواره شهدای قرارگاه رمضان اظهار کرد: زیباترین و مستحکمترین برادریها در لحظههای سخت شکل میگیرد. وقتی که اقوام و قبایل در یک سنگر برای آرزوهای بزرگ مقابل دشمنان میایستند تا از هویت خود دفاع کنند.
فرمانده کل سپاه افزود: قرارگاه رمضان از استثناییترین قرارگاههای ما بود. چهرههای درخشانی را در میان شهدای این قرارگاه میبینید، مانند سردار دقایقی و یا سردار شهید تقوی که در سالهای گذشته در دفاع از حرم شهید شدند.
وی افزود: دهها سال است جهان اسلام میدان تاخت و تاز غربیها است. در این ۴۵ سال دشمنان در جهان اسلام خیمه زدند تا ثروتها و غنای فرهنگی مسلمانان را از بین ببرند.
سردار اسلامی گفت: آنها میخواهند منابع خدادادی جهان اسلام را نابود کنند تا مسلمانان محتاج باشند. در فلسطین غوغای قدرتهای شیطانی را میبینیم که چه بر سر این سرزمین آوردند.
وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران پناهگاه همه مسلمانان است، تاکید کرد: ما اجازه نمیدهیم دشمنان در سرنوشت اسلام و مسلمانان خدشهای وارد کنند. وعده صادق جلوهای بود که اگر شرایط اقتضا کند ما دوباره عمل میکنیم.
فرمانده کل سپاه بیان کرد: بدون وحدت و اندیشیدن به آرزوهای مشترک نمیتوانیم به اهداف خود برسیم. هر کجا با هم بودیم شکست ناپذیر بودیم، فارس و عرب در کنار هم موفقیت را عملی میکنند.
سردار سلامی گفت: امروز صهیونیستها از عراق، یمن، لبنان و فلسطین زیر آتش هستند. از ما هم زمان وعده صادق زیر آتش بودند. این زیباترین نماد همراهی جهان اسلام است. ما باید بایستیم و نباید تسلیم شود.
آمریکا جنایتکار شعارهایی میدهد که از آن برای نفوذ در مناطق مختلف دنیا استفاده میکند؛ بنابراین آمریکا نمیتواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد.
حقوق بشری که امروز از سوی مدعیان آن میبینیم امری کذب و دروغ است که با استانداردها و معیارهای دوگانه نسبت به جامعه جهانی اعمال میکنند.
حقوق بشر و زیرمجموعه آن در تمامی ادیان الهی و از جمله اسلام وجود دارد و همه به آن متعهد هستیم. نژادپرستی از ابتدا در آمریکا اعمال میشد. آنان نژاد برتر را نژاد سفیدپوست میدانستند و تا الان این موضوع ادامه داشته است و خود را بهغلط نژاد برتر میدانند. رفتارهای خشن پلیس و نقض حقوق شهروندان را زیاد در این کشورها دیدهایم. دخالت در همه امور دنیا، جنگهای نیابتی و دخالت در تغییر سیاستگذاریهای کشورها از جمله جنایات آمریکاییها بوده است و چه جانهایی که در این راه از دست نرفتهاند.
زندان گوانتانامو لکه ننگی برای آمریکاست. جنایات آمریکا در افغانستان و عراق نیز از این موارد بوده است. ۸۵ کشور جهان آسیبهای جدی از دخالتهای آمریکا دیدهاند. در قضایای عراق نیز فجایع حمله آمریکا به آن را فراموش نمیکنیم. آیا میتوان آمریکایی که دستش به جنایات مختلف آغشته است را دارای شأن برای دفاع از حقوق بشر بدانیم؟ پس اینها شعارهایی است که آمریکا از آن برای نفوذ در مناطق مختلف دنیا استفاده میکند؛ بنابراین آمریکا نمیتواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد.
کتاب شکست در بازی طولانی بهخوبی جنایات آمریکا در غرب آسیا را نشان میدهد. نویسنده این کتاب فیلیپ گوردون هماهنگکننده سابق آمریکا در غرب آسیا بوده است. در این کتاب نویسنده مدافع حقوق بشر نیست بلکه خواهان رسیدن به منافع آمریکا از روشی غیر از روش جمهوریخواهان این کشور است. اما در همین کتاب به مداخلههای آمریکا در آسیا و غرب آن اشاره میکند.
باتشکر