عزاداران حسینی در میبد با دیزی پذیرایی می‌شوند.

دهقانی عضو هیئت امنای هئیت علقمه شهیدیه گفت: پخت دیزی حسینی نزدیک ده سال است که در ایام محرم در شهیدیه مرسوم است.

وی با بیان اینکه پذیرایی از عزاداران حسینی با دیزی حسینی ابتدا با یکصد دیزی آغاز شد گفت: امسال این پذیرایی، هرشب به ۹۰۰ و تا شب دهم به هزار و ۸۰۰ پرس دیزی می‌رسد.

 دهقانی افزود: همه هزینه‌ها از محل نذورات مردم تامین می‌شود و هرشب گوشت ۵ تا ۸ گوسفند در پخت دیزی حسینی مصرف می‌شود.

دهقانی گفت: بیش از ۸۰ نفر در تهیه دیزی حسینی در آشپزخانه هیئت علقمه شهیدیه در دو نوبت از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ عصر و ۲۰ تا ۲۲، در آماده کردن مواد اولیه از گوشت و نخود و سیب زمینی گرفته تا مغز استخوان، گوجه فرنگی و ادویه همکاری می‌کنند.

وی افزود: بعد از آن دیزی‌ها تا پایان عزاداری هیئت‌ها بوچون یا دم گذاشته می‌شود تا با پهن شدن سفره، عزداران حسینی پذیرایی شوند.

دهقانی خاطرنشان کرد: همه این حرکت‌ها به صورت خودجوش و به عشق اباعبدالله الحسین (ع) انجام می‌شود چرا که ما هرچه داریم از امام حسین (ع) است.

در آشپزخانه هئیت علقمه شهیدیه میبد پذیرایی از عزاداران با دیزی مرسوم شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.