صیادی گفت: از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۷۰۰ هزار بازدید از ۵۰ هزار مرکز تحت پوشش انجام و در این بازرسیها ۵۱۸ واحد متخلف بهداشتی پلمب شد.
وی با اشاره به امحا ۴۶ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد، بدون استاندارد و شرایط بهداشتی گفت: هم چنین در این مدت ۶ کارگاه غیر مجاز تولید مواد غذایی کباب کوبیده، همبرگر دست ساز، لواشک، شیرینی سنتی، سردخانههای دارای مواد غذایی غیر مجاز شناسایی و پلمب شده است.
صیادی ادامه داد: کنترل آب شرب مصرفی از طریق نمونه برداری بیش از ۲۶۰۰ مورد و کنترل آب شرب مصرفی از طریق کلرسنجی بیش از ۳۹ هزار مورد امسال انجام شده است.