سرهنگ حسن کیخا با اشاره به فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و تعطیلات دو روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پروندههای قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان میدهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به کلاهبرداری از کاربران با روشهای مختلف میکنند.
رئیس پلیس فتا استان با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، «سبد یارانه معیشتی» و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حسابهای مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینکهای آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان میزنند.
وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامکها در تمامی پیام رسانها اعم از بومی و غیر بومی و گروهها و کانالهایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامکها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.
سرهنگ کیخا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی و دارندگان تلفنهای همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجهه با اینگونه پیامکهای مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشمارههای تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند و در صورت نیاز به مشاوره، مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.