جورابلو، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار ضمن اهمیت جایگاه شهرستان گرمسار در تولید پنبه استان سمنان اهمیت آمادگی همهجانبه جهت پایش و کنترل عوامل خسارتزا پنبه گفت: این محصول بسیار مدیریتپذیر است، به طوری که میزان تولید کشاورز برگزیده حدود هشت تُن بوده و این در حالی است که میانگین تولید پنبه در شهرستان ۲.۷ تُن است که میتوان با اقدامات اساسی تولید این محصول را افزایش داد.
وی گفت: با تشکیل کارگروه تخصصی پنبه در شهرستان پیشبینیهای لازم جهت شناسایی و مبارزه با آفات بهویژه کرم خاردار و کِرم غوزه پنبه انجام شده، پایش مزارع آغاز شده و شناسایی و نحوه ردیابی این آفت در دستور کار آموزش بهرهبرداران قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار از برگزاری کارگاههای آموزشی با حضور کارشناسان و محققان مراکز تحقیقاتی در شهرستان خبر داد و با بیان اینکه در سال گذشته اقدامات اساسی زراعی و قرنطینهای جهت کنترل این آفت در مزارع آلوده صورت گرفته امید است امسال شاهد کاهش این آفت در مزارع پنبه شهرستان گرمسار باشیم.