مختاری مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز گفت:گرمای شدید هوا باعث از دست رفتن آب بدن میشود و با توجه به اینکه آب بدن میزان قابل توجهی از وزن بدن انسان را به خود اختصاص میدهد، حفظ و تنظیم مقدار آب بدن در تابستان، بسیار مهم است.
وی افزود: مصرف برخی شربتها یا عرقهای گیاهی، میتواند آب کافی را به بدن شما برساند تا مشکل کم آبی به حداقل برسد و عطش شما را کاهش دهد.
مختاری ادامه داد: در فصول گرم یکی از اصلیترین راهها برای به تعادل رساندن دمای بدن، تعریق و ادرار است، بدن انسان توسط فعالیت غدد تعریق و دفع ادرار سعی دارد درجه حرارت خود را کاهش دهد.
وی، مصرف میوههای آب دار را در فصل گرما توصیه کردو افزود: میوههای آبدار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیتهای بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری میکند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز گفت: همچنین مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخمشربتی و ریحان، شربت خاکشیر، بیدمشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه میشود. مختاری تصریح کرد: هنگام گرمازدگی بسیاری از صیفیها مانند خیار، هندوانه، انگور، موز، سیب، طالبی، نعناع، لیمو ترش، کاهو، پیاز و کرفس، جایگزین الکترولیتها یا مواد معدنی از دست رفته بدن خواهند شد که مصرف آنها توصیه میشود.