معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: اداره غله مکلف است در زمان محدودی مصوبه تهیه ۲۰ درصد نان قم از آرد سبوس‌دار را به‌طور کامل محقق نماید.

حجت‌الاسلام اسماعیل حسینی مقدم روز دوشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی،گفت: بر اساس مصوبه، باید تا پایان سال گذشته تولید نان کامل ۲۰ درصد می‌شد، ولی چهار درصد محقق شده است.

 معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰ نانوایی در سطح استان نان سبوس‌دار تولید می‌کنند، ادامه داد: ۱۶ درصد این مصوبه بر زمین مانده است و باید اجرایی شود.

او ادامه داد: مجوز نانوایی‌هایی که داوطلب پخت نان سبوس‌دار هستند باید در مدت زمان کوتاهی صادر شود.

مشاور وزیر کشور در اردو‌های جهادی و سلامت نیز در این جلسه گفت: نرخ آرد سبوس دار باید منطقی باشد تا نانوا و مردم ترغیب به خرید شوند.

علی اکبر دُر افزود: فرهنگ‌سازی به نحوی صورت گیرد تا نان سبوس‌دار جایگاه خود را در سبد خانوار داشته باشد.

به گفته  معاون اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم، برای کارخانه‌های تولیدکننده آرد سبوس‌دار و نانوایی‌های تولیدکننده نان کامل امتیازی قائل شویم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.