صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: این استان هزار و ۴۲۵ کارخانه شالیکوبی دارد که از این تعداد ۷۵۰ کارخانه تجهیز، نوسازی و اصلاح ساختار شده اند.
او افزود: نوسازی و تجهیز شالیکوبیهای گیلان موجب افزایش کیفیت برنج سفید تولیدی و کاهش ضایعات این محصول استراتژیک و کاهش هزینه تولید میشود.
به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، اصلاح ساختار این کارخانهها شامل اصلاح فرآیند خشک کردن، سفید کردن، پوست کندن و فرآیند سورت و بسته بندی است.
محمدی تصریح کرد: با توجه به تولید حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن شلتوک در استان، واحدهای شالیکوبی اصلاح شده میتوانند ۱۰ هزار تن ضایعات خود را کاهش دهند.