گوجی بری میوه ای اندازه کشمش با طعم شیرین بومی قاره آسیا استن که از دو هزار سال پیش در چین کشت می شده است .
از سال ۱۳۹۹ کشت این محصول در شاهرود آغاز شد و هم اکنون در ۱۲ هکتار از باغهای این شهلستان گوجی بری کشت میشود
آقا بیگی مدیر جهاد کشاورزی،شهرستان شاهرود گفت : نیاز آبی کم، پایین بودن هزینههای کاشت، داشت و برداشت، قدرت سازگاری با انواع خاک و اقلیمها همچنین صادرات و ارز آوری برای کشور از مهمترین مزایای این میوه است..
میوه دهی این درخچه از خرداد ماه شروع و تا پایان مهر ماه در چند نوبت ادامه دارد، همچنین برگهای این گیاه به عنوان دمنوش مورد استفاده قرار میگیرد.
گوجی بری در طب سنتی به عنوان دارو و غذا استفاده می شود .