رویداد «مکرانو» با هدف شبکه سازی و به هم رسانی ظرفیت‌های اصفهان و سواحل مکران در اصفهان برگزار شد.

دبیر کارگروه توسعه دریامحور اندیشکده حکمرانی دانشگاه اصفهان با اشاره برگزاری پیش رویداد «مکرانو» توسط اندیشکده حکمرانی دانشگاه اصفهان با همکاری مجموعه پیشرفت منطقه‌ای رویش نوین نصیر ایرانیان گفت: خدمات فنی و مهندسی مرتبط با دریا، کشاورزی و شیلات، تجارت و بازرگانی و آب و محیط‌زیست از مهمترین محور‌ها و پنل‌های تخصصی این رویداد بود.


علی وطن دوست افزود: آشنایی با ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری و مطالعاتی در سواحل مکران، ارائه طرح‌های برگزیده به سرمایه‌گذاران، معرفی طرح‌های برگزیده جهت پذیرش در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، برگزاری تور تجاری به سواحل مکران برای برگزیدگان و حمایت مادی و معنوی از هسته‌های نوپا و ایده‌های نوآورانه از جمله مزایای برگزاری این رویداد محسوب می‌شود.


وی گفت: کارگروهی بنام توسعه دریا محور در اندیشکده حکمرانی دانشگاه اصفهان قرار دارد که جمعی از فارغ التحصیلان و متخصصان حوزه توسعه منطقه‌ای و توسعه اقتصاد منطقه‌ای در آن مشغول به فعالیت هستند.


وطن دوست افزود: با توجه اینکه مساله خشکی زاینده رود و آلودگی هوا از جمله مسائل مزمن استان و بطور مشخص شهر اصفهان محسوب می‌شود که بطور عمده ناشی از تراکم و تمرکز اقتصادی و جمعیتی در اصفهان است و از طرفی با توجه به اینکه محدودیت توسعه در اصفهان وجود دارد، اما نباید توسعه این کلانشهر متوقف شود این کارگروه بنا بر آن دارد که این استان را با ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی که در دریا و سواحل و بطور مشخص در سواحل مکران وجود دارد، آشنا کند.


دبیر کارگروه توسعه دریا محور اندیشکده حکمرانی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه سواحل مکران از فرصت‌ها و ظرفیت‌های بسیار با ارزشی برخوردار است ادامه داد: این سواحل به عنوان منطقه استراتژیک و بسیار مهم برای کل کشور محسوب می‌شود.


وی افزود: در صورتیکه استان اصفهان و شرکت‌های اصفهانی و مدیران و کارشناسان اصفهانی به عرصه دریا توجه داشته باشند نه تنها به رشد، توسعه و تحول اصفهان کمک می‌کنند بلکه یک نقش آفرینی ملی هم برای توسعه اقتصاد کل کشور ایفا می‌کنند که به نوعی یک بازی بُرد بُرد برای اصفهان، کشور و مردم بومی آن مناطق در شهر‌های استان هرمزگان و جنوب استان سیستان و بلوچستان است.


وطن دوست با اشاره به اهداف رویداد شبکه سازی فعالان و به هم رسانی ظرفیت‌های استان اصفهان و سواحل مکران، اضافه کرد: اعضای این کارگروه سفری به منطقه مکران داشتند و با ظرفیت‌های آن منطقه آشنا شدند و از طرفی با ظرفیت‌های اقتصادی، انسانی و فنی و مهندسی استان اصفهان آشنایی کامل دارند که در نهایت به تعیین راهبرد‌ها و رسیدن به طرح‌هایی که قابلیت اجرا شدن در منطقه هدف و سواحل مکران را داشته باشند منجر خواهد شد.
سواحل راهبردی مکران در جنوب شرق ایران، سواحلی اقیانوسی متصل به اقیانوس هند از جاسک هرمزگان در غرب تا گواتر سیستان و بلوچستان در نقطه صفر مرزی در شرق است. سواحلی که به گواه بسیاری اکسیژن توسعه ایران است و از این رو دولت در سال‌های گذشته گام‌های بلندی را برای ارتقای این منطقه از طریق توسعه زیرساخت‌های عمرانی و حمل و نقل بویژه در بندر چابهار برداشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار