دهقانی در حاشیه بازید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: ظرفیتهای بالقوهای در تراکتورسازی وجود دارد که به دلیل نشناختن کافی نهادها و مسئولان مرتبط از این ظرفیت غافل شدهایم که در صورت استفاده و بهرهمندی از آن میتوان کشاورزی ایران را به سمت استانداردهای جهانی سوق داد.
وی مشکل و چالش عمده کنونی صنعت کشاورزی را استفاده بیرویه نهادهها از بذر و کود تا انرژی دانست و افزود: این چالش به خصوص در مورد انرژی را تکتک ما طی امسال بهوضوح لمس کردیم که بهرهمندی از ظرفیتها و قابلیتهای تولیدی و علمی تراکتورسازی میتواند کشاورزی و این صنعت را در رفع این موانع و چالشها بسیار همراهی کند.
دهقانی تاثیر تراکتورسازی را در حوزههای اقتصادی و زیستمحیطی بخش کشاورزی غیر قابل انکار اعلام کرد و از تراکتورسازی خواست تا با تمرکز در تنوعبخشی تولیدات به خصوص در بحث ادوات کشاورزی ایران را به سمت کشاورزی مدرن و مکانیزه هدایت کند.
رئیس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی ضمن یادآوری وجود تفاهمنامه بین دو مجموعه تاکید کرد: تحقیقات فنی و مهندسی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی تلاش دارد تا با همافزایی تراکتورسازی رونق و توسعه کشاورزی پایدار را ممکن سازد.
وی شناخت کافی از توانمندیها، خلاقیت، نوآوری، طراحیها و توان مهندسی موجود در تراکتورسازی را موثر ارزیابی کرد و گفت: باید از این قابلیتها به نحو احسن برای پیشرفت و آبادانی ایران استفاده شود.