گنجعلی گفت: کارشناسان نظارت اداره دامپزشکی زاهدان با حضور روزانه و مستمر در آشپزخانه مواکب، مساجد و تکایای اصلی شهرستان زاهدان بر شرایط بهداشتی و نگهداری فرآورده‌های خام دامی نظارت می کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، کارشناسان نظارت اداره دامپزشکی زاهدان با حضور روزانه و مستمر در آشپزخانه مواکب، مساجد و تکایای اصلی شهرستان زاهدان بر شرایط بهداشتی و نگهداری فرآورده‌های خام دامی که جهت پخت غذا برای زائرین ابا عبدالله الحسین علیه السلام استفاده می شود نظارت می کنند.

 حامد گنجعلی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زاهدان گفت: در این بازدید‌ها با توجه به گرمای هوا و ازدحام جمعیت زائرین و سوگواران حسینی (ع) درباره روش‌های حمل، نگهداری و پخت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی بویژه گوشت قرمز و مرغ دوره‌های آموزشی چهره به چهره برگزار و توصیه و توضیحات بهداشتی لازم به مسئولین مربوطه داده شد.

وی ادامه داد: سامانه گویای ۱۵۱۲ اداره دامپزشکی زاهدان آماده دریافت نظرات، پیشنهادات، شکایات و انتقادات همشهریان عزیز بویژه در این ایام می‌باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.