محمود سالاری در آیین اختتامیه سی و یکمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران در بجنورد مرکز استان خراسان شمالی گفت: جذابیت جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران تولید خلاقانه و آثار جذاب در زمان کوتاه است.
او گفت : در حوزه درام ۲ عامل قفل زمان و موقعیت دلیل جذابیت است و این عوامل در جشنواره هنرهای تجسمی جوانان وجود داشت، بخشی از جذابیت جشنواره نیز ارائه اثر خلاقانه در زمان کوتاه است که هنرمندان شرکت کننده در جشنواره تجسمی این فرصت را دارا بودند.
سالاری در خصوص خلق اثر در موقعیت نیز خراسان شمالی را در زمره استانهایی دانست که موقعیتهای خوبی برای خلق اثر در موقعیت در رشتههایی مانند عکاسی دارند.
او گفت: لذا در این زمینه پرورش جوانان خلاق در عرصه هنر اهمیت زیادی دارد.
معاون وزیر فرهنگ با اشاره به حمایت بنیاد ملی نخبگان از هنر ابرازامیدواری کرد: این اتفاق در تاریخ، فرهنگ و هنر ایران مشهود و مزیت نسبی کشور ما بوده است و ما مجدد پرچم دار فرهنگ، هنر، اخلاق و معنویت در منطقه و جهان باید باشیم.
مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این آیین شکسته شدن رکود این دوره با مشارکت هزار و ۲۳۳ متقاضی را در کنار مواجه شدن استادان با چالش جدی انتخاب اثر از اتفاقهای خوب این رویداد عنوان کرد و وارد شدن برگزیدگان به فرایند نخبه پروری را از دیگر اتفاقات این دوره دانست.
محمد خراسانی زاده با تبیین فرایند منسجم خلق آثار هنری در کارگاههای سی و یکمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران، گفت: هنرمندان در ۱۱ رشته در این رویداد هنری به خلق اثر پرداختند که نتایج آن بر دیوار دانشکده به نمایش درآمده است.
مینا صدری، دبیر سی و یکمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان هم گفت: امیدوارم این رویداد یکی از به یادماندنیترین جشنوارهها در ارزیابی آثار و زمینه ساز جشنوارههای موفق بعدی باشد.
این رویداد ملی که با حضور ۱۷۴ هنرمند از ۱۹ شهریورماه جاری در ۱۱ رشته هنری در دانشکده هنر بجنورد فعالیت خود را آغاز کرد، پس از سه روز تولید اثر و بررسی آثار از سوی داوران عصر جمعه با معرفی برترینها به کار خود پایان داد.