سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره نگرانی وزیر محترم بهداشت از کمبود تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال در صورت حذف ارز ترجیحی با حضور نمایندگان دیوان محاسبات، نمایندگانی از کمرگ، جمعی از تولید کنندگان و واردکنندگان تجهیزات پزشکی، معاون درمان وزارت بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تشکیل جلسه داد.
وی افزود: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جهت حمایت از وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و در راستای بررسی تجهیزات و ملزومات پزشکی و با هدف رفع دغدغه وزیر بهداشت موضوع را به طور دقیق مورد ارزیابی و بررسی قرار داد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: جمع بندی مجلس پس از استماع سخنان مدعوین این بود که در صورت حذف ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی شاهد تحمیل شدن هزینه ده برابری در حوزه درمان به مردم خواهیم بود.
به گفته اسحاقی، در صورتی که ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی حذف شود بدون شک بیمارستانها توانایی تامین تجهیزات پزشکی، بروز کردن آن و خارج کردن تجهیزات فرسوده را نخواهند داشت و در بازه زمانی مشخص تجهیزات پزشکی از بیمارستانها حذف خواهد شد.
وی افزود: نگرانی ما این است که از آنجایی که زیرساختهای لازم برای حذف ارز ترجیحی وجود ندارد، هرگونه تصمیم در این زمینه مردم را با مشکل رو به رو کرده و خدمات درمانی را مختل کند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت درمان مجلس تاکید کرد: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هشدار میدهد که اگر ارز ترجیحی از تجهیزات پزشکی حذف شود خسارت جبران ناپذیری به حوزه سلامت وارد خواهد شد بنابراین از دولت محترم انتظار داریم که در بودجه ۱۴۰۴ کل کشور همچنان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی روال گذشته را دنبال کند و ما نمایندگان مجلس نیز نسبت به سلامت مردم هوشیار خواهیم بود.
اسحاقی در پایان به نقطه نظرات تولیدکنندگان و واردکنندگان تجهیزات پزشکی در نشست کمیسیون بهداشت اشاره و تصریح کرد: فعالان صنعت تجهیزات پزشکی هشدار دادند که اگر سیاستهای ارزی دولت چهاردهم در مورد تجهیزات پزشکی تغییر کند فعالان این صنعت از مدار خارج خواهند شد.