سرهنگ سلطانی گفت: یکی از مهمترین افتخارات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، هویتبخشی به زنان است؛ چرا که توانستهاند با اتکا به نفس و توانمندیهای خود در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی بدرخشند.
وی افزود: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، بر خلاف رژیم شاهنشاهی که زن را مظهر هیجانات جنسی قرار داده بود، تلاش شد تا حد امکان از استعداد فکری و توانمندی عظیم زن برای تعالی او و جامعه استفاده شود، بنابراین بعد از انقلاب اسلامی، زن مسلمان ایرانی جایگاه اصلی خود را نخست در نهاد خانواده و سپس در عرصه اجتماع بازیافت.
رئیس بسیج رسانه استان کرمان بیان کرد: ارتقای حقوق و کرامت انسانی زنان و توانمندسازی آنان از جمله پیش شرطهای لازم برای توسعه جامعه اسلامی – ایرانی در تمامی دستگاهها و قوانین مربوطه قید و ذکر شده است. اگر چه برخلاف هجمهها و تبلیغات غربی، زنان در نظام جمهوری اسلامی ایران در زمینههای مختلف علمی، سیاسی، مدیریتهای اجتماعی و فرهنگی درخشیدند، اما امپراطوری رسانهای دنیا با بهره گیری از امکانات تمام عیار رسانهای و بدون تعهد به اخلاق، صداقت و انسانیت با جنگ شناختی و ادراکی، زن را ابزاری برای زیاده خواهیهای سیاسی خود قرار داده و با نگاهی جنسی بر او از مدتها پیش پروژه انقلاب زنانه را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: از طرفی فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) مبنی بر جهاد تبیین به عنوان امری قطعی و حتمی، حجت را بر بانوان رسانهای برای حضور موثر در عرصه تبیین تمام کرد و بانوان بسیج رسانه با تاسی از اول بانوی روایت گر جهان اسلام؛ یعنی حضرت زینب (س) در عرصه جهاد تبیین به صورت عملی ورود کرده و در صدد است تا بر اساس جامه هدف رسانهای خود مسئله زن و رسانه را به عنوان ۲ مولفه مهم عصر حاضر در دستور کار قرار دهد و با ایجاد شرایط ویژه برای بروز و ظهور توانمندیهای حرفهای بانوان رسانه ای، پدافند رسانهای را در مقابله حربه زن و رسانه دشمن به اجرا دربیاورد. امید است که این امر، مسیر جهاد تببین در عرصه زن و رسانه را تسهیل بخشد و به فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی( از سوی بانوان رسانهای لبیک گفته شود.
سرهنگ سلطانی با اشاره به تمدید مهلت ارسال آثار تا ۷ مهر ماه ۱۴۰۳ به رویداد رسانهای طنین (سومین جشنواره ملی رسانهای بانوان حریم رسالت) اهداف این رویداد را بروز توانمندیهای بانوان رسانهای در حرفه خبر، رسانه و فضای مجازی؛ ایجاد بستر رسانهای برای روایت دستاورد زنان در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و… در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛ ایجاد بستر مناسب برای ثبت خاطرات، نظرات، تجربیات، مهارتها و توانمندیهای زنان در اقشار مختلف به منظور جمع آوری، سندسازی تاریخی، پژوهش و … و معرفی رسانهای چهره زن در تراز انقلاب برای الگو سازی و معرفی به نسل جوان و معرفی و شناسایی بانوان موفق رسانهای عنوان کرد.
وی زن، روحیه خودباوری، جهش تولید، مردمی سازی، ایران قوی؛ زنِ عفیف، نجیب و متدین ایرانی و هویت زن مسلمان؛ روایت زنان موفق و الگوی سوم زن مسلمان؛ زن در حقوق بشر غربی و واقعیت نقش رسانهها در دفاع از حقوق زنان؛ زنِ جامعه ساز، نقش آفرینی در تمدن نوین اسلامی و زمینه ساز ظهور؛ زن محور خانواده، فرزند آوری و سبک زندگی اسلامی ایرانی و نقش زن در ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت را از محورهای جشنواره بیان کرد و افزود: مقاومت، شجاعت و ایستادگی زنان جبهه مقاومت محور ویژه این دوره از جشنواره است.
رئیس بسیج رسانه استان کرمان تصریح کرد: علاقه مندان میتوانند آثار خود را در قالبهای گزارش تحقیقی و تحلیلی؛ گزارش خبری؛ مصاحبه؛ یادداشت و سرمقاله؛ تیتر؛ اینفوگرافی؛ موشن گرافی؛ عکس؛ کلیپ و گزارش ویدیوئی؛ مستند و پادکست ارسال کنند.
وی بیان داشت: با توجه به هدف رویداد رسانهای طنین (جشنواره رسانهای حریم رسالت) مبنی بر بیان و بروز و ظهور جایگاه زن بعد از انقلاب اسلامی در بستر رسانه، با هدف روایتگری و مقابله با تحریف دشمن در جنگ شناختی است، بنابراین تمامی بانوان رسانهای، فعالان مجازی و هنرمند ایران و جهان میتوانند در بستر این جشنواره رسانهای ویژه بانوان حضور پیدا کنتد و توانمندی خود را در معرض داوری قرار دهند و البته برای رسیدن به نقطه بالاتر با رقابت سالم به تولید محتواهای در تراز بانوان انقلاب بپردازند.
سرهنگ سلطانی با اشاره به اینکه به ۴ نفر برگزیده هر قالب، پس از داوری هیئت داوران، تندیس جشنواره، هدیه نقدی و و لوح تقدیر اهدا خواهد شد، درباره نحوه ارسال آثار بیان داشت: همه شرکتکنندگان میبایست نسبت به آثار خود در پیام رسانهای ایتا، روبیکا، تلگرام به شمارههای ۰۹۰۲۲۹۸۳۲۹۲سازمان بسیج رسانه و شماره ۰۹۱۳۲۹۸۲۹۶۹ دبیرخانه طنین (حریم رسالت) حداکثر تا تاریخ ۷مهرماه اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه آثار ارسالی باید از بازه زمانی ۲۸ آبان ۱۴۰۲ تا ۷ مهر ماه در یکی از رسانههای محلی، ملی، بین المللی منتشر شده باشد، افزود: هر شرکت کننده میتواند در هر قالب حداکثر ۵ اثر ارسال کند.