معاون علمی رئیس‌جمهور با حضور در دبیرستان علامه حلی با شعار «برای ایران، برای مدرسه» زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را نواخت.

حسین افشین٬ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور امروز با حضور در دبیرستان علامه حلی واقع در خیابان پاسداران زنگ آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را نواخت.

این مراسم با شعار «برای ایران٬ برای مدرسه» برگزار شد.

بر اساس آمار‌ها در سال تحصیلی جدید ۱۶.۵ میلیون دانش آموز در حدود ۵۶۰ هزار کلاس درس حاضر خواهند شد.

دبیرستان علامه حلی از سال ۱۳۶۶ تعداد ۱۱۳۵ مدال المپیاد‌های کشوری و ۲۱۰ مدال جهانی را از آن خود کرده است. از سال ۶۹ تعداد ۷۹ رتبه تک رقمی و ۱۶۰ رتبه دو رقمی از سال ۱۳۹۰ از دیگر افتخارات این دبیرستان است.

هادی زمانی نژاد، مدیر آموزش و پرورش منطقه ۴ در این مراسم، منطقه ۴ را با ۱۴۱ هزار دانش آموز و ۱۲ هزار معلم یکی از بزرگترین مناطق آموزش و پرورش تهران ذکر کرد.

حسین افشین امروز در مراسم نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید در دبیرستان علامه حلی با اشاره به حمایت بنیاد ملی نخبگان از نخبگان دانشگاهی و مدارس سمپاد، گفت: با اجرای طرح کار توشه دانش آموزان مدارس سمپاد از زمان وارد شدن به دانشگاه‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی می‌شوند تا کارآموزی خود را در این شرکت‌ها سپری کنند.

وی این طرح را ترکیبی از تجربه و دانش دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح شما دانش آموزان اولین نسلی خواهید بود که علاوه بر دارا بودن سطح دانش بالا تجربه خوب صنعتی نیز دارید.

افشین، همچنین از تجهیز کتابخانه دبیرستان علامه حلی خبر داد و یادآور شد: علاوه بر آن قول می‌دهم مجهزترین آزمایشگاه را در این مدرسه راه‌اندازی کنم.

معاون علمی رئیس‌جمهور در این مراسم همچنین قول ایجاد ارتباط میان دانش آموزان با دانشگاه‌ها را داد.

افشین دلیل انتخاب دبیرستان علامه حلی ۱۰ برای نواختن زنگ سال تحصیلی جدید را ارتباط مدارس سمپاد با بنیاد ملی نخبگان دانست و گفت: کشور نیاز به صنعت، پزشکی و حکمرانی خوب دارد و در مدارس سمپاد به این موضوعات توجه شده است.

افقهی، قائم مقام سابق رئیس بنیاد ملی نخبگان اعلام کرده بود برای رصد و پایش نخبگان، دفتر فراجا در این بنیاد مستقر می‌شود که افشین، معاون علمی رئیس‌جمهور تاکید کرد در این دوره هیچ طرحی برای استقرار دفتر فراجا در بنیاد نداریم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با تبریک آغاز سال تحصیلی به جامعه، افزود: به عنوان معلم امروز احساس زنده بودن می‌کنم، چون معلم زمانی احساس زنده بودن دارد که اول مهر در مدرسه باشد و امروز از دو جنبه خوشحالم؛ یکی این که در جمع بهترین دانش آموزان کشور هستم، البته همه دانش آموزان کشور آینده سازان کشور هستند و جنبه دوم حضور در مدرسه علامه حلی ۱۰ بوده است.

وی در خصوص طرح کار توشه، توضیح داد: کار توشه تلفیقی از تجربه و دانش است و می‌خواهیم به محض این که دانش‌آموزان وارد دانشگاه می‌شوند، برای آشنا کردن آن ها با محیط و فضای صنعت و کار، آن ها را به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی کنیم.

معاون علمی رئیس‌جمهور با بیان این که این دانشجویان با مزایایی که ما اعلام می‌کنیم، در این شرکت‌ها مشغول به کار می‌شوند، خاطر نشان کرد: این طرح موجب می‌شود که دانشجویان دانش خود را به عمل تبدیل کنند، همچنین تجربیات کاری را کسب می‌کنند.

وی تاکید کرد: این طرح موجب می‌شود نسل بعدی فارغ‌التحصیلان ما در رشته‌های علوم انسانی، ریاضی و تجربی علاوه بر آن که از سطح علمی بالایی برخوردار می‌شوند، از سطح تجربی بالایی نیز برخوردار شوند.

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار