کاویان مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به خشکسالی سنوات اخیر، تغییرات اقلیمی، کاهش نزولات جوی، گفت: پسروی آب دریای خزر و کاهش دبی رودخانهها ومنابع آبهای سطحی، تامین حقابه زیست محیطی تالابها با مشکلات اساسی مواجه نموده که تالاب میانکاله و خلیج گرگان نیز از این امر مستثنی نمیباشد.
او افزود: بر اساس مصوبات کارگروه ملی احیاء تالاب میانکاله، لایروبی کانالها ونهرهای منتهی به آن تالاب در دستور کار محیط زیست استان قرار گرفت.
کاویان گفت: به دلیل تعدد انهار اعم از فصلی یا دائمی در ضلع غربی و جنوبی تالاب میانکاله، به منظور پرهیز از هر گونه اعمال نظر سلیقهای و دستیابی به بیشترین اثر بخشی، مطالعات اولویت بندی انهار منتهی به تالاب از اعتبارات ملی اختصاص یافته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران افزود: از سوی دفتر حفاظت واحیای تالاب سازمان متبوع به استان در تاریخ ۱۴۰۲/۵/۱۵ طی قرادادی با یکی از شرکتهای مهندسین مشاوره ذیصلاح انجام و گزارش نهایی آن در روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۹ با حضور کارشناسان اداره کل ودستگاههای اجرایی مرتبط مورد بررسی قرار گرفت.
کاویان در پایان گفت: انتظار میرود این مطالعات به عنوان یک سند راهبردی، بتواند زمینه احیاء بهتر و سریعتر تالاب میانکاله و خلیج گرگان را سبب شود.