ایرج فرخندهپور، کارشناس مسائل بین الملل در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با جنایات صهیونیستها در غزه و لبنان و احتمال شکلگیری جنگی تمام عیار در منطقه اظهار کرد: این موضوع را از دو بعد میتوان تحلیل کرد. یک بعد، بعد جهانی و بین المللی آن است که ما با توجه به شرایط خاصی که در حال تجربه آن هستیم از اهمیت بالایی برای ما برخوردار است.
وی ادامه داد: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نزدیک است. نزدیک به ۴۰ روز به انتخابات مانده است و این انتخابات بر نبرد اخیر در غزه هم اثر گذار است.
وی گفت: در این روزها فشارهایی از دولت آمریکا و لابی صهیونیستها به شخص نتانیاهو وارد شده که میتوانید با این سطح از جنایت بر لبنان، حزب الله و غزه از آنها امتیاز بگیرید، امتیازی که برای انتخابات آمریکاییها بسیار موثر است.
فرخندهپور گفت: اما آن چه که ما در منطقه مشاهده میکنیم، تفکرات تئوریسینها و اتاق فکر آمریکاییها و صهیونیستها را بر هم زده است؛ چرا که حزب الله نشان داده مهار شدنی نیست و با ترور فرماندهان و حمله به مناطق مسکونی امتیازی نخواهد داد.
وی گفت: در روزهای گذشته شاهد شلیک صدها موشک به سمت سرزمینهای اشغالی بودهایم. در این حملات عمق اهداف استراتژیک صهیونیستها خصوصا در تلآویو، حیفا و تعدادی از فرودگاههای مشهور صهیونیستها مورد هدف قرار گرفته شده است. این نشان میدهد که حزب الله مهارنشدنی است و تئوریزه کردن تفکرات غربی در صحنه عمل و نبرد در لبنان آن چیزی نیست که آنها تصور میکنند.
فرخندهپور گفت: از بعد دیگر اگر بخواهیم در نظر بگیریم، حق قاطعی برای جمهوری اسلامی ایران باقی مانده و آن پاسخ به جنایات صهیونیستها و کشتن مهمان ما و شهید کردن یکی از سران بزرگ نهضت مقاومت است. در زمان و مکان خاص و معینی که به زودی زود فراهم میشود این پاسخ را طبق فرمایشات رهبری به آنها خواهیم داد و استخوانهای صهیونیستها خواهد شکست.
وی در ارتباط با ادامه جنگ در منطقه و حضور سایر کشورهای جهان در جنگ گفت: اکنون شرایط به شکلی نیست که آمریکاییها بخواهند در جنگی ورود کنند. برای آن که دولت دموکراتها این تفکر را دارند که باید پایان دهنده جنگها باشند. زمانی که بایدن مستقر شد فرار تحقیر آمیزی از آنها در افغانستان دیدیدم.
وی ادامه داد: ترامپ هم بار گفته که چه افتضاح و چه ضرر مالی آن هم در حدود ۸ میلیارد دلار همین فرار مفتضحانه داشته و چه تجهیزاتی را در افغانستان جا گذاشتهاند.
این کارشناس مسائل بین الملل گفت: اما از طرف دیگر شاهد حضور مقتدرانه مقاومت در عرصه جهاد و در صحنه نبرد منطقه خاورمیانه هستیم. حالتی که اکنون به وجود آمده دلیلی شده که آمریکاییها میخواهند حتی از عراق خارج شوند.
وی خاظرنشان کرد: این تفکر دموکراتها است که قول پایان جنگ میدهند و اکنون شرایط برای جنگ محیا نیست. دولتمردان دموکرات آمریکا به جنگ ورود نمیکنند چرا که خلاف تفکرات القایی آنها به افکار عمومی آمریکا است و افکار عمومی آمریکا اکنون تحمل جنگ جدید را نخواهد داشت.