امرالله اسماعیلی سطح تاکستانهای انگور شهرستان کیار را حدود هزار و ۷۵۰ هکتار اعلام کرد و اظهار داشت: از این سطح با متوسط عملکرد ۱۸تن در هکتار میزان تولید انگور این شهرستان ۳۱هزار و ۵۰۰ تن پیش بینی میشود.
وی افزود: ۷۰درصد انگور تولیدی در تاکستانها به صورت تازه خوری در داخل استان و استانهای دیگر از جمله خوزستان، اصفهان، قم، یزد و تهران ارسال میشود.
اسماعیلی اضافه کرد: ۲۰درصد تولید انگور شهرستان در مسیر فرآوری قرار میگیرد و محصولاتی، چون آبغوره، شیره و کشمش تولید میشود و ۱۰ درصد باقیمانده به سمت کارخانه بهنوش (شهد کوهرنگ) روانه میشود.
وی بیان داشت: ارقام کشت شده در سطح شهرستان شامل عسگری زرد، سبز، قرمز و سایر ارقام مانند مهره، یاقوتی، ریش بابا و رشه هستند.
اسماعیلی ادامه داد: شهرستان کیار ۳۸ درصد از کل سطح زیر کشت تاکستانهای استان را به خود اختصاص داده و ۶۰ درصد تولید انگور استان مربوط به این شهرستان است.