مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: برداشت ۱۰۰ هزار تن انگور از سه هزار و ۸۰۰ هکتار تاکستان‌های بارور این شهرستان پیش‌بینی می‌شود.

آقابیکی گفت: برداشت انگور در شهرستان شاهرود از اواخر خرداد با ارقام زودرس(خلیلی) آغاز شد و تا اواخر مهر با ارقام دیررس و غالب(سرخ فخری) ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه انگور یکی از مهم‌ترین محصولات باغی شهرستان شاهرود است، ابراز کرد: این شهرستان چهار هزار و ۹۰۰ هکتار تاکستان دارد که هزار و ۱۰۰ هکتار غیربارور و سه هزار و ۸۰۰ هکتار بارور است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود اظهار کرد: ۴۵ درصد از انگور تولیدی این شهرستان به صورت تازه‌خوری، ۴۰ درصد نگهداری در سردخانه‌ها و بقیه فرآوری می‌شود.

وی یادآور شد: بخشی از انگور تولیدی به صورت کشمش، مویز، آبغوره، گردغوره، شیره‌انگور، سرکه، ترشی، غوره و تولید کنسانتره فرآوری می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.