حجتالاسلام والمسلمین حمید مقامی گفت: به منظور توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی که بتوانند خط مطالبهگری را دنبال کنند، سومین دوره حلقههای میانی «حامیم» را با حضور ۳۰۰ دانشجوی منتخب از دانشگاههای استان فارس در مشهد مقدس برگزار کردیم.
او با یادآوری اینکه حلقههای میانی، مفهومی نوآورانه در عرصه حکمرانی است که نخستین بار توسط رهبر معظم انقلاب در یکم خرداد ۱۳۹۸ در دیدار با جمعی از دانشجویان مطرح شد، گفت: نخبگان متعهد به آرمانهای انقلاب اسلامی، باید به دنبال یافتن و ارائه راهکارهای حل مسائل گوناگون ملی به منظور پیشبرد حرکت عمومی جامعه به سوی هدف تمدن نوین اسلامی باشند.
مقامی، یکی از مهمترین وظایف دانشجویان را شناخت حقایق و جنگ با تحریفها دانست و افزود: حلقههای میانی مجموعهای از تشکلهای کنشگر هستند که میان دولت و ملت جای گرفتهاند و در راستای توانمندسازی آنها نشستهایی با محوریت جهاد تبیین و با موضوعات «مهندسی فکر و تکنیکهای جهاد تبیین»، «حل مسئله در تشکیلات»، «نقشه استعمار برای زنان» و «هم افق با ولی» برنامهریزی و با استقبال خوب دانشجویان اجرا شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان فارس تصریح کرد: برگزاری رویداد ایدهپردازی یکی از برنامههای جذاب برای دانشجویان بود که در قالب تیمهای چند نفره ایدههای خلاقانهای برای حل مسائل مختلف ارائه دادند و در پایان تیمهای برتر معرفی و جوایز ارزندهای به آنها داده شد.
او تصریح کرد: برنامه «شبی با شهدا» همراه با گرامیداشت شهادت شهید والامقام «سید حسن نصرالله»، ویژه برنامههایی در حرم رضوی، اجرای مسابقات مختلف و فوق برنامههای زیارتی، تفریحی و سرگرمی از جمله برنامههای دوره دختران بود.
مقامی یادآور شد: مرحله دانشگاهی دوره حامیم به صورت گذراندن ۸ جلسه حضوری و ۱۰ جلسه مجازی مستند محور و معرفتی و شرکت در اردوی وفاق بود که از بین شرکتکنندگان مرحله دانشگاهی از هر دانشگاه، ۱۰ درصد به مرحله استانی راه یافتند و از بین آنها نیز ۱۰ درصد برگزیدگان در مرحله ملی شرکت میکنند.