آشتیانی گفت: در حال حاضر مدیریت برخی از شهرک‌های صنعتی استان توسط صنعت‌گران انجام می‌شود و درصدد هستیم مدیریت نواحی صنعتی دستجرد، سیرو و شهرک صنعتی چوب و مبلمان را نیز بزودی بر اساس قوانین حاکم بر واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌ها و نواحی صنعتی به صاحبان صنعت واگذار کنیم.

وحید آشتیانی گفت: در همین رابطه ثبت نام عضویت در هیات مدیره شرکت خدماتی شهرک صنعتی شکوهیه که توسط صنعتگران اداره می‌شود، برای دوره جدید آغاز شده‌است.

 مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم افزود: باتوجه به پایان ماموریت اعضای هیات مدیره در شرکت خدماتی، واحد‌های صنعتی که عضویت آنها در شرکت خدماتی انجام شده‌است می‌توانند به‌عنوان نامزد در این انتخابات تا ۲۶ مهرماه جاری در محل ساختمان هیات مدیره شهرک نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

آشتیانی لزوم برگزاری انتخابات و ورود اعضای جدید در شرکت خدماتی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: حضور حداکثری واحد‌های صنعتی و کاندیدا‌های جدید می‌تواند فکری نو در ارائه خدمات و روش‌های جدید در مدیریت شهرک را رقم بزند.

 مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم تلاش‌های هیات مدیره فعلی را مورد اشاره قرار داد و گفت: سعی و تلاش بی‌وقفه هیات مدیره شرکت خدماتی در طول این چند سال قابل تقدیر بوده و می‌بایست ادامه این راه با قوت، تلاش و راهکار‌های جدید ادامه یابد.

 مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم همچنین موقعیت شهرک صنعتی شکوهیه به نسبت سایر شهرک‌های صنعتی کشور را ممتاز دانست و بیان داشت: موقعیت جغرافیایی و زیرساختی شهرک صنعتی شکوهیه و حضور تعداد زیاد سرمایه گذاران در این شهرک، وظیفه شرکت خدماتی را سنگین‌تر و ارائه راهکار‌های جدید به‌منظور کیفی شدن ارائه خدمات به واحد‌های صنعتی را مهمتر می‌کند.

لازم به ذکر است حسب قانون واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌ها و نواحی صنعتی مصوب ۳۱/۰۲/۱۳۸۷ مجلس محترم شورای اسلامی، اداره امور شهرک صنعتی شکوهیه سال ۱۳۹۳ به شرکت خدمات صنعتگران شهرک صنعتی شکوهیه واگذار شده است و از آن تاریخ امور جاری شهرک توسط شهرکت خدماتی انجام می‌شود.

شهرک صنعتی شکوهیه قم مهمترین کانون انجام فعالیت‌های صنعتی و تولیدی در این استان است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در مرکز و قلب کشور، بسیاری از صنعتگران و سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت اقتصادی در آن هستند.

گفتنی است بخش صنعت در قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحد‌های تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی می‌باشد.

شهرک‌های صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه درنزدیکی بازار‌های بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب و کار‌های تولیدی مواجه شده‌است.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.