انور اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، به اجرای این طرح در شهرهای استان اشاره و اظهار کرد: در همین زمینه با ۱۸۸ پزشک بخش خصوصی و پرداخت سرانه ماهانه عقد قرارداد شده است.
وی افزود: طرح پزشک خانواده روستایی که از سال ۱۳۹۱ در استان به اجرا درآمده، با پوشش حدود ۵۰۰ هزار نفر و بهرهگیری از ۱۴۰ تیم پزشکی، گامی مهم در جهت ارتقای سطح سلامت روستاییان برداشته است.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان با اشاره به صدور و تمدید رایگان بیمهنامه درمان برای بیش از ۸۵۰ هزار نفر از جمعیت کردستان به صورت سالاانه، اضافه کرد: همه روستاییان و پنج دهک اول درآمدی افراد ساکن شهرها به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
اسماعیلی با اشاره به استقرار صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در استان ادامه داد: طی ۲ سال گذشته حدود ۲۱ هزار پرونده بستری با هزینه بالغ بر ۹۰۰ میلیارد ریال بررسی و پرداخت شد.
وی ادامه داد: در حوزه سرپایی هم حدود ۲۰۰ هزار مراجعه کننده بیش از هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به صورت خودکار و سامانهای مشمول کاهش فرانشیز شدند.
به گفته مدیرکل بیمه سلامت کردستان، اجرای کامل طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در استان با همکاری حدود هزار مرکز سلامت طرف قرارداد انجام میگیرد به طوری که بیش از ۱۵ هزار پرونده بیمارستانی و بیش از ۳۰۰ هزار نسخه سرپایی مراکز خصوصی و دولتی در ماه به صورت کامل به الکترونیکی تبدیل شده و به صورت برخط به این اداره کل ارسال میشود.
۲۸ مهرتا ۴ آبان هفته بیمه سلامت نام دارد که شعار امسال این هفته «۳۰ سال خدمت بیمه سلامت با وفاق ملی» است.