مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد، از تولید ۱۲۴ تن قارچ خوراکی در ۳۱ واحد خانگی در راستای توسعه اقتصاد محلی خبر داد.

محمدرضا غفاریان مدیر جهادکشاورزی شهرستان یزد ضمن بازدید از واحد‌های تولیدی قارچ یزد گفت: این میزان تولید از واحد‌های دارای مجوز، نه تنها پاسخگوی بخشی از تقاضای داخلی است، بلکه نقش مهمی در توسعه کسب و کار‌های کوچک محلی ایفا می‌کند.

وی افزود: هر یک از واحد‌های تولید قارچ توانسته‌اند به طور مستقیم برای ۲ نفر و به صورت پاره وقت برای ۶ نفر ایجاد اشتغال کنند، که این موضوع نشان‌دهنده تاثیر مثبت مشاغل خانگی بر اشتغال‌زایی و بهبود وضعیت اقتصادی منطقه است.

غفاریان ادامه داد: تولید قارچ خوراکی در واحد‌های مشاغل خانگی یزد، نمونه‌ای موفق از پیشرفت و رونق صنایع کوچک در شهرستان است که نقش مهمی در تنوع بخشی به فعالیت‌های اقتصادی خانوار‌ها دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.