سید عماد شاهرخی اظهار داشت: ۲۴ درصد از اراضی کشاورزی لرستان آبی و ۷۶ درصد دیم است.
وی عنوان کرد: در این راستا چهار سال است که طرح جهش تولید در دیمزارها با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه اجرای این طرح برای یک دوره پنجساله دیگر هم تدوین شده است، افزود: این طرح دستاوردهای خیلی خوبی داشته است.
شاهرخی با اشاره به اینکه اجرای این طرح موجب شده که تولید محصول گندم دیم ۱۲ درصد، دانههای روغنی ۲۴ درصد و نباتات علوفهای بالای ۵۰ درصد افزایش داشتهایم، تصریح کرد: پیشران اقتصادی استان بخش کشاورزی است.
وی بیان داشت: میانگین اشتغال در بخش کشاورزی در کشور ۱۸ درصد و در لرستان ۲۴ درصد است، هر چند اعتقاد بر این است که اگر طرح سرشماری بخش کشاورزی بهدرستی اجرا شود، این عدد به ۳۴ درصد هم خواهد رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید بر اینکه باید کارگروه ویژهای برای توسعهبخش کشاورزی با مشارکت همه دستگاهها ایجاد شود، گفت: با این اقدام زمینهای برای انقلاب در بخش کشاورزی استان فراهم خواهد شد.
شاهرخی، ادامه داد: لرستان رتبه اول تولید حبوبات در کشور را دارد.
وی با بیان اینکه عملکرد گندم آبی در کشور ۳.۴ تن است و این در حالی است که این عدد در لرستان شش تن در هر هکتار است، تصریح کرد: عملکرد گندم دیم در کشور ۸۰۰ کیلوگرم در هر هکتار است و این عدد در لرستان ۲.۲۰۰ تن در هر هکتار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه از سال ۱۴۰۱ تا امسال، برداشت گندم در لرستان ۳۳۵ درصد افزایش پیدا کرده است، عنوان کرد: برداشت گندم در لرستان ۱۲۴ هزار تن به ۵۴۰ هزار تن رسیده است.
شاهرخی، بیان داشت: همچنین تولید دانههای روغنی در این مدت در لرستان سه برابر شده است.
وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر بیش از هزار پروژه در بخش کشاورزی داریم که بین ۳۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، افزود: ۷۰۰ مورد از این پروژهها در بخش دام است، اینها هفت همت تسهیلات نیاز دارند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید بر لزوم پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ بخش کشاورزی در استان، گفت: این امر باعث اشتغال بیشتر و توسعه اقتصادی و همچنین تولید بیشتر خواهد شد.