مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: کیفیت بخشی آموزشی و توانمندسازی معلمان و دانش آموزان از مهم‌ترین رویکردها، اولویت‌ها و دغدغه جدی در سال تحصیلی جاری خواهد بود.

حسن بروشکی امروز در آیین افتتاحیه طرح رویش با هدف ارتقاء علمی معلمان و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان استان با اشاره به تاثیرگذاری برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های توانمندسازی معلمان که به پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان نیز منجر می‌شود، اظهار کرد: در تنظیم برنامه ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی و تربیتی سیستان و بلوچستان به مقوله کیفیت بخشی آموزشی نگاه ویژه‌ای شده و این مهم یکی از سه مولفه اصلی مندرج در این برنامه پیش بینی شده است.

وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی با مشارکت موسسات جهادی و مردمی کمک شایانی به اقتصاد خانوار و کاهش هزینه‌های تحصیلی دانش آموزان به ویژه در کلاس‌های تقویتی خواهد کرد.

بروشکی ادامه داد: از آنجایی که در دو سال اخیر موضوع امتحانات نهایی و تاثیر سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در کنکور سراسری با جدیت دنبال می‌شود؛ ارتقاء علمی معلمان و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در دوره متوسطه دوم از اهمیت بسزایی برخوردار است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان بیان کرد: مدرسه یاری در کنار مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان، نمود و جلوه خاصی را در بین دانش آموزان و معلمان خواهد داشت و آنچه امروز نیاز فرایند یاددهی و یادگیری فرزندان این سامان به شمار می آید، کیفی‌سازی فعالیت‌های آموزشی و ارتقاء سطح دانش و بینش دانش آموزان خواهد بود.

بروشکی گفت: از جمله مؤلفه‌های تاثیرگذار در ارتقاء پوشش تحصیلی دانش‌آموزان، توسعه مدارس شبانه روزی و هنرستان‌هاست که اگر در مسیر تقویت علمی و آموزشی این گونه مدارس گام برداریم؛ تسهیل شرایط پیش روی دانش آموزان را در پی خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان سیستان و بلوچستان در زمره مستعدترین و باهوش‌ترین دانش‌آموزان ایران اسلامی هستند. حضور موثر آنان در همایش‌ها، جشنواره‌ها، مسابقات و المپیادهای علمی کشوری و بین‌المللی و کسب رتبه‌ها و مدال‌های رنگارنگ گواه بر این موضوع است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار