معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: ارتباط بین دانشگاه و صنعت باید بهینه شده و بهبود یابد تا شور و نشاط جدیدی در دانشگاه‌های کشور ایجاد شود.

 حسین افشین روز جمعه در آیین افتتاح مجتمع نوآوری و توسعه مرکز رشد واحد‌های فناور تربت حیدریه افزود: تلاش می‌کنیم شور و نشاط جدید در دانشگاه‌های کشور برای ورد به عرصه تجاری سازی دانش ایجاد کنیم و شرکت‌های دانش بنیان بیشتری ایجاد شود.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به مجتمع نوآوری و توسعه تربت حیدریه گفت: برای ایجاد پردیس بزرگ در تربت حیدریه اعلام آمادگی می‌کنیم، اما شرط هم داریم، این شهر ۳۲ شرکت دانش بنیان دارد که این تعداد باید تا سال آینده ۲ برابر شود، چون این ظرفیت وجود دارد.
افشین افزود: حتی یک خط ویژه در معاونت علمی برای بررسی طرح‌های شهر تربت حیدریه باز می‌کنیم که سرعت بیشتری بگیرد.

وی اضافه کرد: امیدوارم یک سال بعد این شرط عملی شود و سال آینده مجدد به این شهر بیایم وآماده و شاهد تغییر باشیم.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی هم در این آیین گفت: تربت حیدریه شهری با قابلیت‌های علمی و پژوهشی فراوانی است و فعالان عرصه فناوری تربت حیدریه تا چند سال قبل در مکان‌های غیر مطلوب مشغول به فعالیت بودند.

محسن زنگنه ادامه داد: این ساختمان در گذشته متروکه شده بود که توانستیم این محل را خریداری کنیم تا در اختیار دانش، علم و فناوری قرارگیرد.

وی اظهار کرد: تلاش می‌شود ۵۰ هکتار زمین برای ایجاد پردیس علم و فناوری تربت حیدریه تهیه شود که اگر معاون علمی رییس جمهوری با این موضوع موافقت کند تلاش می‌کنیم در بودجه، منابع خوبی برای آن در نظر بگیریم تا در دولت چهاردهم هم افتتاح شود.

ساختمان مجتمع نوآوری و توسعه فناوری تربت‌حیدریه افتتاح شد

ساختمان مجتمع نوآوری و توسعه فناوری تربت‌حیدریه ظهر امروز با حضور افشین، معاون علمی رئیس جمهوری و با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

ساختمان متروکه بیمارستان مرحوم دکتر قرایی پس از ۲۰ سال با پیگیری نماینده مجلس در بهمن ماه ۱۴۰۱ خریداری شد و با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان از اعتبارات معاونت علمی و فناوری پس از مرمت و بازسازی به‌عنوان مرکز شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور زیر مجموعه دانشگاه تربت‌حیدریه فعالیت خواهد کرد.

این مجتمع شامل فضا‌های استقرار شرکت‌های دانش بنیان و فناور، فضا‌های ستادی، خدماتی، سالن جلسات و فضا‌های اشتراکی است.

در حال حاضر ۲۰ شرکت دانش بنیان و فناوری در این مجتمع فعال هستند که ظرفیت ارایه خدمات به ۶۰ شرکت دانش بنیان را دارد.

تربت‌حیدریه بیش از ۱۱ هزار دانشجو و ۲۵۰ استاد عضو هیات علمی دارد که در هشت مرکز دانشگاهی این شهرستان مشغول تحصیل هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.