رضا مقدم مدیر جهادکشاورزی میاندوآب گفت: کشت گندم در مزارع این شهرستان از مهرماه شروع میشود و کشاورزان پس از برداشت محصولاتی مانند چغندرقند کمی با تاخیر کشت گندم را انجام میدهند و روند کشت این محصول تا پایان آبان ماه در این شهرستان تداوم دارد.
وی اضافه کرد: امسال علاوه بر عقد قرارداد کشت گندم، ۵۳۴ هکتار نیز برای کشت محصول جو عقد قرارداد انجام گرفته و در ۱۳۱ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان، جو کشت شده همچنین ۳۷۸ هکتار از اراضی نیز به کشت دانه روغنی کلزا اختصاص یافته است.
مدیر جهادکشاورزی میاندوآب با اشاره به اهمیت تأمین به موقع نهادههای کشاورزی گفت: تاکنون بیش از هزار تن انواع کودهای شیمیایی ازت، فسفات و پتاسیم برای بهبود تغذیه محصولات پاییزه در بین زارعین شهرستان میاندوآب توزیع شده است.
مقدم ادامه داد: از مقدار هزار و ۴۰ تن بذور گندم گواهی شده واصله به شهرستان، هزار و ۵ تن در بین گندمکاران منطقه توزیع شده است.
مدیر جهادکشاورزی میاندوآب با تاکید بر تأمین آب آبیاری برای کشتهای پاییزه، سوخت ماشین آلات کشاورزی، موتور پمپهای آبیاری و واحدهای تولیدی بخش کشاورزی اظهار کرد: گندم به عنوان یک محصول استراتژیک، عمدترین محصول زراعی شهرستان میاندوآب است که سال زراعی گذشته بیش از ۱۸ هزار و ۶۱۹ هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت این محصول اختصاص یافت بیش از ۹۰ هزار تُن محصول برداشت شد.
دشت حاصلخیز میاندوآب با ۴۵ هزار هکتار اراضی قابل کشت، شامل ۳۷ هزار هکتار اراضی زراعی، هشت هزار هکتار باغ و تولید سالانه بیش از ۹۰۲ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی، یکی از قطبهای مهم کشاورزی آذربایجانغربی است.
میاندوآب در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.