صادق حسین زاده گفت: با وجود خسارت ناشی از بارندگی شدید همراه با توفان در زمان برداشت محصول، ۱۸۰ هزار تن خرما در این منطقه برداشت و در سردخانه ها ذخیره شد.
وی با اشاره به کاهش ۷۰ هزار تنی برداشت محصول در مقایسه با پیش بینی ها افزود: بارندگی به میزان مناسبی بود و در زمان گرده افشانی هم دمای خوبی در منطقه داشتیم، بنابراین پیش بینی ها مبنی بر تولید ۲۵۰ هزار تن خرما در سطح کشت ۳۱ هزار و ۶۰۰ هکتار در جنوب کرمان بود که خسارت ها میزان آن را کاهش داد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان ادامه داد: عنبرآباد و جیرفت، بیشترین سطح زیر کشت خرما در جنوب کرمان را دارند و شهرستانی با کمتر از ۳ هزار هکتار سطح زیر کشت خرما در جنوب کرمان نداریم.
وی افزود: رقم های مضافتی، کلوته و مرداسنگ بیشترین رقم های خرمای تولیدی جنوب کرمان را تشکیل می دهد، اما بیش از ۶۰ رقم در این منطقه کشت می شود که ۲۰ رقم آن ها همچون پیارم، زاهدی و برهی رقم های تجاری است.
حسین زاده بیان کرد: پارسال بیش از ۲۰۰ هزار تن تولید خرما داشتیم که افزون بر ۶۵ هزار تن به کشورهایی همچون روسیه، افغانستان، پاکستان، هندوستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شد.