رئیس پلیس فتا استان اردبیل در خصوص کلاهبرداری با ترفند "ارسال لینک‌های آلوده در قالب ابلاغیه قضایی و یارانه معیشتی" به شهروندان هشدار داد.

سرهنگ علی قهرمان طالع با اشاره به ترفند کلاهبرداران از طریق "ارسال لینک‌های آلوده در قالب ابلاغیه قضایی و یارانه معیشتی" به شهروندان، گفت: کلاهبرداری با ارسال لینک‌های آلوده از جرایم شایع استان اردبیل است.
رئیس پلیس فتا استان اردبیل افزود: مجرمان سایبری با ارسال لینک‌های آلوده کاربران را به کلیک روی لینک‌ها و وارد کردن اطلاعات شخصی خود ترغیب، سپس اقدام به تخلیه حساب بانکی آنها می‌کنند.

او با بیان اینکه اصولا این پیامک‌ها در روز‌های تعطیل و در ساعات غیر اداری و از شماره‌های شخصی به افراد ارسال می‌شود، اظهار کرد: کلیک کردن بر روی این لینک‌ها منجر به نصب بدافزار بر روی گوشی هوشمند شده و این بدافزار می‌تواند به سیستم پیامکی و مخاطبین فرد دسترسی پیدا کند و همین لینک آلوده از طریق گوشی قربانی برای مخاطبین وی هم ارسال می‌شود.

رئیس پلیس فتا استان اردبیل به کابران توصیه کرد: در صورت دریافت چنین پیامکی حتی از آشنایان خود (پدر، مادر، برادر و...) از بازکردن این لینک‌ها خودداری کنند.
سرهنگ قهرمان طالع بیان کرد: هموطنان در صورت مواجهه با موارد مشکوک جهت جلوگیری و مقابله با آن، می‌توانند گزارشات خود را در قسمت مرکز فوریت‌های سایبری سایت پلیس فتا به آدرس https://www.fata.gov.ir و یا تماس از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ اطلاع دهند.

به گفته او، لازمه در امان ماندن در محیط اینترنت عدم اعتماد به فعالان این فضا و در مقابل افزایش هوشیاری، آگاهی و سواد سایبری و همچنین کنترل فرزندان در محیط سایبری است و خانواده‌ها می‌توانند از ظرفیت، مطالب و آموزش‌های سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir استفاده کرده و برای دریافت هرگونه مشاوره با کارشناسان این پلیس ارتباط برقرار کنند.

رئیس پلیس فتا استان اردبیل با اشاره به اینکه کارآگاهان پلیس فتا با حداکثر توان، تخصص و تعهد از امنیت کاربران فضای مجازی پاسداری می‌کنند، گفت: پلیس فتای استان اردبیل با آدرس ایمیلی Ardebil_fata@police.ir، آدرس اینترنتی @cyberpolice و وب سایت به آدرس cyberpolice.ir آماده دریافت گزارش‌های مردمی با محوریت مبارزه با جرایم سایبری و توسعه امنیت فضای مجازی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.