مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قزوین گفت: ۲ هزار و ۸۵۰ اصله درخت طی ۱۰ سال گذشته در شهر قزوین خشک شده و کنده‌های آن نیز از زمین خارج می‌شود.

محمدصالح صالحی مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قزوین گفت: همزمان با شناسایی درختان خشک و خطرآفرین شهر، فاز نخست طرح کنده کشی درختان قطع شده و برجای مانده از سنوات گذشته سطح شهر با خارج کردن آغاز شده و در این طرح کنده درختانی با سن هشت تا ۵۲ سال خارج و با نهال‌های جوان جایگزین می‌شوند.

وی ادامه داد: سال‌ها این درختان خشک شده و سقوط می‌کردند و بعضا خطرآفرین بودند که نهضتی راه افتاد تا ظرف ۶ ماه تمامی این درختان در قزوین قطع شده و ایمن سازی صورت پذیرد.

صالحی با بیان اینکه درختان قزوین در معرض انواع بیماری‌ها قرار گرفتند، افزود: برخی آفت‌ها و بیماری‌ها تغییری در ظاهر درخت ایجاد نمی‌کند، اما از درون در حال ازبین بردن بن و یا تنه درخت می‌شود که در همین خصوص ۷۵۰ اصله درخت در سطح مناطق چهارگانه شهر در قالب جامعه آماری توسط فناوری توموگراف اسکن شدند که نتایج اسکن در قالب گونه‌های آسیب پذیر دسته بندی شده است.

این مسئول، مهمترین علت خشک شدن بیش از ۹۵ درصد درختان سطح شهر قزوین را تنش شدید و افزایش دما در فصل تابستان دانست و افزود: این موضوع در وهله نخست موجب سوختن برگ‌ها و در صورت تشدید دما، زمینه ساز ازبین رفتن آوند‌های تنه درخت شده که رفته رفته موجب اضمحلال درختان می‌شود.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قزوین عنوان کرد: در فصل تابستان امسال کارشناسان خبره فضای سبز سازمان پس از انجام بررسی‌های میدانی دقیق و فنی با رویکرد علمی، درختان قزوین را بررسی، شناسایی و در قالب بیماری، نوع آفت، سن، گونه، موقعیت کاشت و گستره‌ی تاج درختان خشک و آسیب دیده دسته بندی کردند.

برچسب ها: فضای سبز ، اصله درخت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار