رمز موفقیت در برابر چالش ها و مشکلات سلامت، مردمی سازی و مشارکت دادن آحاد جامعه است.

 حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست تخصصی تعالی امور اجتماعی در نظام بهداشت و درمان اظهار داشت: دلیل بسیاری از ناکامی ها در جامعه این است که کارها را مردمی سازی نکردیم، مشارکت دادن مردم  و فرهنگ سازی نقش مهمی در ارتقاء سلامت مردم دارد.
وی بر فرهنگ سازی سلامت تاکید کرد و افزود: راه اندازی کمپین ها و اجرای برنامه های سلامت با مشارکت مردم می تواند سطح بیماری ها را در جامعه کاهش دهد و زمینه ارتقاء سواد سلامت مردم را افزایش دهد.
وی با اشاره به اینکه پیشرفت ها یک طرف قضیه است و احساس و نگرش مردم در طرف دیگر قرار دارد، افزود: بدون تردید با تمامی مشکلات و چالش های مرزی که با کشورهای همسایه داریم در تمامی شاخص های سلامت، جزو 50 کشور برتر دنیا هستیم و مردم این را احساس نکردند و اگر مردم هم پای کار باشند رضایت مندی مردم هم افزایش خواهد یافت.
خانم دکتر سایگانی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سیستان و بلوچستان نیز افزود: در اولین جلسه با استاندار جدید مطالبه ما دیدار با سمن ها و فعالان حوزه اجتماعی بود که نهاد ها و سمن ها در دوران کرونا نقش موثری در فعالیت های سلامت ایفا کردند.
وی افزود: فعالیتهای گروه های جهادی بهتر است در چارچوب قانون انجام شود و علاوه بر این  نیز خدمات موسسات خیریه باید بر اساس نیاز واحد ها و بخشها انجام شود.
وی ادامه داد: روابط عمومی ها باید تعامل بیشتری با صدا و سیما داشته باشند و تولیدات محتوایی را در جهت انعکاس به رسانه های ملی ارسال کنند.
مهندس بامری، مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه نیز گفت: تدوین برنامه های استراتژیک و مشخص برای دستیابی به اهداف و ارزیابی پیشرفت می تواند به سازمانها ی مردم نهاد کمک کند تا به طور مؤثر تری فعالیت کنند.
شایان ذکر است این نشست با حضور سمن ها، نهادها، گره های خیریه و سازمانهای مردم نهاد برگزار شد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.