مجید صالحیامیر گفت: پس از ابلاغ سند بازآفرینی شهری در سال ۱۳۹۳، محدوده بازآفرینی تعداد ۹ شهر استان تصویب شد و در ۱۴۰۲ همه ۳۲ شهر استان، دارای نقشه محدوده بازآفرینی شدند.
او گفت: پنج هزار و ۵۱۸ هکتار محدوده بازآفرینی شهری استان همدان است که با اجرای برنامهها، سال به سال شاهد کم شدن این محدوده هستیم.
مدیرکل راه و شهرسازی همدان گفت: نوسازی و بازسازی واحدهای مسکونی در بافت فرسوده شهری که با اجرای بندهای ۱۹ گانه تشویقی که شورای عالی شهرسازی و معماری ابلاغ شده در استان همدان به ۱۵ هزار واحد برسد.
صالحی امیر با اشاره به تخفیف ۵۰ درصدی و کاهش زمان صدور پروانه ساخت واحدهای محدوده بازآفرینی شهری گفت: بندهای تشویقی ۱۹ گانه باید به اطلاع مردم برسد تا شاهد افزایش ساخت و ساز در بافتهای فرسوده باشیم.
او گفت: ورود بانکها و واگذاری تسهیلات از محل تبصره ۱۸ بسیار مهم است، اما تنها ۱۵۳ فقره تسهیلات سال گذشته توسط بانک مسکن در استان به متقاضیان واگذار شده که بسیار کم است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان گفت: سال گذشته ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل عوارض ارزش افزوده در اختیار شهرداریهای استان برای توسعه بافت فرسوده قرار گرفت.
صالحی امیر گفت: در سه سال گذشته اعتبارات تشویقی سهمیه قیر به همه شهرهای استان اختصاص داده شد به طوری که در سال ۱۴۰۰ حدود یک هزار و ۲۰۰ تن و در سال ۱۴۰۱ حدود ۸۵۰ تن قیر به شهرداریها داده شد و این میزان در سال ۱۴۰۲ به سه هزار و ۱۶۲ تن افزایش یافت.