رئیس سازمان جهاد‌کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: ۳۶ میلیون قطعه جوجه‌ریزی طی امسال در استان انجام شده که در مقایسه با پارسال ۱۳ درصد بیشتر است.

خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد‌کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه ۳۶ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شده گفت: این تعداد در مدت مشابه پارسال ۳۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بود که امسال ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: گوشت مرغ گرم که هم اکنون در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد، جوجه‌ریزی‌های مهرماه است که به تعداد ۵ میلیون ۳۴۳ هزار قطعه جوجه ریزی شده بود که نسبت به زمان مشابه سال ۱۴۰۲ که ۳ میلیون و ۷۷۷ هزار جوجه‌ریزی داشتیم، افزایش ۴۲ درصدی دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی ادامه داد: از اول تا ۱۶ آبان‌ماه جاری هم ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی شده که نسبت به زمان مشابه سال ۱۴۰۲ افزایش ۴۳ درصدی دارد.

شهبازی اظهار کرد: از فروردین تا پایان مهرماه امسال ۶۳ هزار و ۵۴۵ تن گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی تولید شده و بر اساس سرانه مصرف ۲۸ کیلوگرم، هفت هزار تن مازاد برمصرف بوده است.

وی در ادامه گفت: براساس سرانه مصرف ۳۰ کیلوگرم، سه هزار تن مازاد داریم که این میزان مازاد به استان‌های همجوار و خارج از کشور صادر می‌شود.

منبع ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.