اسلام قاسمی اظهارداشت: با توجه به قدمت تاریخی و کهن این شهر ۷۲ هکتار بافت فرسوده در این شهر وجود دارد که باید باز آفرینی برای آنها صورت پذیرد.
وی تخفیف در پروانه ساختمانی، تخفیفهای مربوط به سازمان نظام مهندسی، اعطای یک طبقه تشویقی نسبت به تراکم مجاز طرح مصوب و معرفی نامه دریافت تسهیلات ساختمانی را جز طرحهای تشویقی ساخت بافتهای فرسوده عنوان کرد.
قاسمی با اشاره به اجرای سامانه پایش تصویری در پنج نقطه شهر کیان، بیان داشت: در حال حاضر در میدانهای امام علی، معلم، امام رضا، پیامبر اعظم و مسجد جامع دوربینهای نظارتی نصب شده است.
شهردار شهر کیان ادامه داد: به زودی تمام نقاط مختلف شهر کیان به سامانه نظارت تصویری مجهز میشود.
قاسمی بیان کرد: در سال جاری ۱۰ هزارتن آسفالت در معابر شهر کیان استفاده شده است و پیش بینی میشود تا قبل از فصل سرما سه هزار تن دیگر برای آسفالت معابر استفاده شود.
وی با اشاره به احداث سالن اجتماعات این شهر گفت: این سالن ظرفیت ۱۷۳ نفر را دارد و تا کنون برای خرید تجهیزات این سالن ۳.۵ میلیارد تومان هزینه شده است و به زودی این سالن افتتاح میشود.
وی خرید خودرو آتش نشانی سنگین و کامیون حمل زباله، احداث میدان شط یازی، احداث میدان قلعه، احداث میدان امام رضا، باز سازی و پاک سازی مسیلها و تکمیل سالن ورزشی خیری، احداث پارک بانوان و احداث جایگاه سوخت را از جمله پروژههای عمرانی این شهر عنوان کرد.
عبدالرسول ندیمی رئیس شورای شهرداری شهر کیان اظهار کرد: تأمین زمین محل احداث از مهمترین مشکلات اجرای طرحهای نهضت ملی مسکن در این شهر است.
وی افزود: بودجه مصوب این شهرداری در سال جاری۳۰ میلیارد تومان است که بیست میلیارد تومان آن از ارزش افزوده، عوارض و تملک داراییها میباشد.
ندیمی با اشاره به اهمیت وجود یک درمانگاه مجهز در این شهر گفت: این شهر با جمعیتی رو به افزایش، نیاز فوری به یک درمانگاه مجهز را دارد و نبود پزشکان متخصص و محدودیت امکانات درمانی، ساکنان را مجبور به مراجعه به شهرکرد میکند.
وی با اشاره به توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی این شهر بیان کرد: رفع مشکلات درمانی و بهبود وضعیت بهداشت و درمان نهتنها حق مردم، بلکه از ضروریات توسعه پایدار این شهر است چرا که از شهرهای اطراف هم به درمانگاه این شهر مراجعه میشود و درمانگاه این شهر امکانات لازم را ندارد.
رئیس شورای اسلامی شهرداری شهر کیان خاطر نشان کرد: بحران درمانی و کمبود امکانات پزشکی در این شهر به نقطهای بحرانی رسیده است چرا که شهروندان این منطقه، با جمعیتی قابلتوجه، همچنان از ابتداییترین حق خود، یعنی دسترسی به خدمات درمانی مناسب و بیمارستانی مجهز، محروم هستند.
وی از مسولین دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری خواست تا نگاه بهتری به این شهر داشته باشند و در حوزه سلامت با جدیدت ورود پیدا کنند.