میثم لکزایی اظهار کرد: این تفاهم نامه در پنج ماده به منظور بهرهگیری از توانمندیهای دانشگاهی برای رفع نیازهای آموزشی و ایجاد فضاهای پیشرفته آموزشی در سیستان و بلوچستان تنظیم و منعقد شده است.
وی افزود: این تفاهمنامه به دنبال ایجاد تعاملات علمی و فنی در زمینههای متنوعی از جمله طراحی و راهاندازی استارتآپها و مراکز نوآوری برای طراحی مدارس، استفاده از هوش مصنوعی در طراحی مدارس آینده، اجرای طرحهای صنعتیسازی و استفاده از مصالح نوین، تأسیس مدارس سبز و همچنین ایجاد سیستمهای نوین سرمایش و گرمایش و زیرساختهای ورزشی در مدارس است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان بیان کرد: هدف اصلی این همکاریها استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه در راستای ایجاد فضاهای آموزشی استاندارد و مدرن است که گامی مهم در مسیر پاسخ به نیازهای آموزشی و توسعه امکانات زیرساختی استان خواهد بود.
وی تصریح کرد: بر اساس این تفاهمنامه ۲ طرف همچنین متعهد شدند که دورههای آموزشی تخصصی، کارگاههای کوتاهمدت و پژوهشهای تقاضامحور را در اولویت برنامههای مشترک قرار دهند همچنین تبادل اطلاعات پژوهشی، تعریف طرحهای تحقیقاتی، حمایت از طرحهای نوآورانه و مشارکت در رویدادهای علمی و همایشهای منطقهای و ملی از دیگر محورهای همکاری است.
لکزایی خاطرنشان کرد: این همکاریها امیدی تازه برای تحول در زیرساختهای آموزشی سیستان و بلوچستان ایجاد کرده و گامی مؤثر در راستای تحقق اهداف توسعهای این منطقه به شمار میرود.