رضا بهراملو در راستای افزایش سرانه مصرف ماهی در استان اقدامات درخوری صورت گرفته است گفت: در تلاشیم با افزایش تولید، افزایش سرانه مصرف نیز محقق شود و از ۸.۵ کیلوگرم در استان به متوسط کشوری و جهانی نزدیک شویم.
او یکی از اولویتهای سازمان جهاد کشاورزی را توسعه صنعت شیلات و پرورش آبزیان در استان و به ویژه در شهرستان نهاوند عنوان کرد و گفت: یکی از برنامههای ویژه جهاد کشاوری در راستای مصرف آبزیان، فرهنگسازی در مصرف ماهی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان با تأکید بر اینکه افزایش مصرف ماهی نقش بسزایی در سلامت خانواده و جامعه دارد، گفت: با فرهنگسازی و از جمله ترویج فرهنگ مصرف ماهی که با برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند اثرگذاری زیادی داشته باشد سرانه مصرف ماهی افزایش پیدا میکند.
بهراملو با بیان اینکه اگر بخواهیم به تولید پایدار و امنیت غذایی پایدار برسیم، باید تولید را افزایش دهیم گفت: برای بالا رفتن سرانه مصرف باید سرانه واحدهای تولیدی افزایش یابد که برای دستیابی به این برنامه هم دو شهرک شیلات تعریف و مقدمات اجرایی کار انجام و در حال تحقق است.
فرماندار نهاوند گفت: ماهی در سبد و چرخه غذایی جایگاه مهم و مفیدی را دارد و پرداختن به این موضوع در نهاوند به عنوان قطب شیلات غیر ساحلی کشور با دبی آب مناسب نیازمند توجه بیشتری است.
ضرغام احمدوند موقعیت جغرافیایی نهاوند را در زمینه تولید آبزیان منحصر به فرد خواند و گفت: در حال حاضر ۲۵ درصد ماهی قزلآلای کشور را نهاوند در ۴۸ مزرعه سردابی متراکم تامین میکند که این ظرفیت امروز به ۴ هزار تن افزایش یافته است.
او از سایت پرورش ماهی قزل دانش نهاوند به عنوان یکی از مجهزترین مراکز پرورش ماهی یاد کرد و گفت: این سایت به عنوان بزرگترین مزرعه استراتژیک اصلاح نژاد غرب کشور با تولید سالانه ۲۰۰ میلیون قطعه تخم چشمزده یکی از نادرترین منابع تولید کشور است که باید برای توسعه آن سرمایهگذاری شود.