به نقل از روابط عمومی استانداری خوزستان، موالی زاده استاندار خوزستان گفت: از تلاشهای کتابداران عزیز در استان صمیمانه قدردانی کنم. کتابداران در زمینه مالی و معیشتی مشکلاتی دارند که در این زمینه مباحثی در تهران صورت گرفته است و در استان نیز ما تلاش میکنیم اقداماتی در این خصوص انجام دهیم.
وی افزود: نکته دیگر توجه به فرهنگ مطالعه است. توسعه مشتمل بر دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری است که نیاز است هر دو بخش به صورت همزمان مورد توجه قرار گیرد.
موالی زاده ادامه داد: موضوع کتاب و کتابخوانی در زمره بخش نرم افزاری توسعه قرار میگیرد. کتابخوانی موجب افزایش آستانه تحمل افراد می شود و می تواند به وسعت بینش و سعه صدر انسان کمک کند و آثار زیادی دارد و حتی از منظر پزشکی کتابخوانی می تواند موجب کاهش اضطراب و افسردگی و آسیب های اجتماعی شود البته مطالعه درمان اصلی این نوع اختلال نیست اما میتواند به درمان آن کمک کند.
استاندار خوزستان اظهار داشت: فرهنگ کتابخوانی موجب افزایش رواداری و تحمل یکدیگر میشود و باید تلاش کنیم کتابخوانی را در زندگی خود تا جای ممکن نهادینه کنیم چرا که عادت به کتابخوانی منجر به رشد فکری و رفتاری انسان میشود.
نماینده عالی دولت در استان افزود: من از تلاش های دست اندرکاران بخش کتاب تشکر میکنم. از طریق کتاب میتوان فرهنگ گفتگو را در لایه های مختلف اجتماعی شکل دهیم؛ گفتگویی که قاعده مند و بدور از تخریب و جبهه گرفتن و همراه با فرهنگ مدارا در جامعه باشد و این می تواند به توسعه استان کمک کند.
موالی زاده خاطرنشان کرد: در کتابخانه ها می توان فضایی برای گفتگوهای عمومی در نظر گرفت تا استان محل رفت و آمد فرهیختگان و نخبگان دانشگاهی و حوزوی شود و یک نشاط علمی، فرهنگی و هنری را از این طریق در سطح استان شکل دهیم.