رئیس شورای اسلامی روستای خورهه هدف از برگزاری جشنواره را معرفی ظرفیتهای روستای خورهه و ایجاد شور و نشاط اجتماعی دانست و گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی و ترویجی با محوریت انار و کشاورزی، مسابقات ورزشیِ ستنی، بازیهای بومی ـ محلی از بخشهای دیگر این جشنواره است.
دلاوری سطح تحت کشت باغات انار این روستا را ۱۵۰ هکتار اعلام کرد و افزود: از این باغات سالانه بیش از هزار و پانصد تن انار با کیفیت و ممتاز برداشت میشود.
او گفت: به دلیل کیفیت بالای انار خورهه بازار مناسبی برای محصول انار تولیدی این روستا در داخل کشور و حتی خارج از کشور وجود دارد به نحوی که میزان تولید انار خورهه جوابگوی تقاضای مشتریان نیست.
رئیس شورای اسلامی روستای خورهه عنوان کرد: با برنامهریزیهای انجام شده و احداث باغات جدید و عملیات به زراعی در سالهای آینده تولید انار افزایش چشمگیری خواهد یافت.
دلاوری همچنین از دریافت گواهی ملی کیفیت برای انار خورهه خبرداد و افزود: پیگیری جهت دریافت گواهی بین المللی برای این محصول در حال انجام است.
روستای خورهه در شمال شرقی شهرستان محلات و در فاصله ۴۵ کیلومتری آن قرار دارد و به دلیل برخورداری از آثار باستانی باقی مانده از دوران سلوکی و اشکانی، از اهمیت بسیاری برخوردار است.
این روستا با داشتن حدود ۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت انار، به دلیل شرایط جغرافیایی و آب و هوایی، از بهترین مناطق کشور برای تولید انار به شمار میرود.