سردار علیمحمد اکبری اظهار کرد: در راستای طرح و سند اعتلای ۱۰ ساله بسیج، یکی از موضوعات مهم و یکی از قرارگاههای یازده گانه، قرارگاه محرومیتزدایی و قرارگاه سازندگی است.
وی افزود: نزدیک به هزار و ۵۰۰ گروه جهادی در استان چهارمحال و بختیاری فعال هستند و این گروههای جهادی در قالبهای مختلف؛ سلامت، بهداشت، عمران، فرهنگی و علمی فعالیت میکنند.
سردار اکبری اضافه کرد: به همین لحاظ بمناسبت هفته بسیج تعدادی از مسئولین گروههای جهادی بسیجی در سپاه استان حضور پیدا کردند و پیشنهادات و راهکارهای مورد نظر را ارائه دادند.
وی گفت: آنچه که بسیج سازندگی به دنبال آن است، یک شکلدهی و سازماندهی به گروههای جهادی در سراسر کشور است که هم به صورت پهنهای، هم به صورت منطقهای و هم به صورت محلی سازماندهی شوند تا تحت هدایت و کنترل بهتری باشند.
فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع) استان افزود: گروههای جهادی در قالب بانک اطلاعاتی اطلس جهادی ثبت نام کرده و دارای مجوزهایی هستند و فعالیتهای بسیار ارزشمندی داشتهاند.
سردار اکبری خاطرنشان کرد: کارگروههای جهادی بسیج کنندگی با استفاده از تمام ظرفیتهای محلی، منطقهای و استانی در سطح کشور، استان، روستاها و شهرها است.
وی با اشاره به خدمت بیمنت جهادگران، اظهار کرد: بخش زیادی از خدمات خیلی هم هزینه ندارد؛ اما با تلاش همه جانبه گروههای جهادی و مطالبه از مسئولان و پای کارآوردن مسئولین بعنوان میز خدمت، این فعالیتها را انجام میدهند که الحمدلله استان چهارمحال و بختیاری هم گروههای جهادی خوب و فعال دارد؛ اما جا دارد بیشتر دقت و کار کنیم و بیشتر از ظرفیتهای استانی استفاده شود.
منبع: تسنیم