بر اساس شاخص‌های کیفیت و بهداشت آب شرب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، سلامت و کیفیت آب شرب بجنورد مطلوب ارزیابی می‌شود.

مدیرکل بهداشت آب و فاضلاب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با هدف بررسی مسائل مربوط به کیفیت و بهداشت آب شرب به استان خراسان شمالی سفر کرد و از مرکز پایش و تاسیسات آبرسانی شرکت آب و فاضلاب استان بازدید کرد.
احمد منتظری مدیرکل بهداشت آب و فاضلاب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در حاشیه بازدید از سد شیرین دره، بررسی شاخص‌های بهداشت آب را موضوع بسیار مهمی دانست و گفت: بررسی‌های انجام شده و گزارشات دریافتی از مرکز پایش شرکت آبفای خراسان شمالی و همکاران دانشگاه علوم پزشکی، نشان می‌دهد وضعیت شاخص بهداشت آب به ویژه شاخص کلر آزاد باقی مانده و مطلوبیت میکروبی و کدورت از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است و اطمینان کافی نسبت به سلامت آب وجود دارد. 
منتظری افزود: باتوجه به تعداد و پراکندگی روستا‌ها و شهر‌های تحت پوشش در خراسان شمالی، این شرکت توانسته در حفظ شاخص‌های بهداشت آب موفق عمل نماید، به طوری که در سال گذشته و سال جاری هیچ موردی مبنی بر بروز طغیان بیماری منتقله از آب در شهر‌ها و روستا‌های استان گزارش نشده است؛ این موضوع ناشی از گندزدائی موثر، نظارت کافی و انجام آزمون‌های بهداشت آب است که به صورت روزانه در بخش‌های مختلف سامانه آبرسانی انجام می‌شود و توانسته کیفیت آب را در حد بالایی حفظ کند.
وی اظهار داشت: نکته مهم و قابل توجه اینکه، بهداشت و سلامت آب از خطوط قرمز مجموعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و همچنین مدیریت ارشد شرکت آبفای خراسان شمالی است که به عنوان نقطه قوت این شرکت محسوب می‌شود.
منتظری گفت: آزمون‌های مرتبط با کیفیت آب به صورت مستمر انجام می‌شود و شاخص‌های آب هم مورد نظارت قرار می‌دهد، که نتایج آن کاملا رضایت بخش است.
 منتظری اشاره کرد: که در حال حاضر کنترل کیفیت و بهداشت آب در سطح استان از طریق ۲۰ آزمایشگاه آب و فاضلاب، شامل ۳ آزمایشگاه فیزیکی و شیمیایی، ۱۰ آزمایشگاه باکتریولوژی و ۶ آزمایشگاه بیولوژی و یک آزمایشگاه ریز آلاینده معدنی انجام می‌شود. 
 مدیرکل بهداشت آب و فاضلاب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در بخش دیگری از سخنان خود اشاره‌ای به عملکرد تصفیه خانه آب شرب شهر بجنورد کرد و افزود: جای بسی خوشحالی دارد که همکاران فعال در این مکان بسیار باتجربه، حرفه‌ای همراه با دانش و تخصص بالا، نسبت به بهره برداری از تصفیه خانه آب شرب اقدام می‌کنند.
وی در ادامه افزود: گواه این ادعا شاخص‌های مطلوب بهداشت و کیفیت آب شرب است که در خروجی تصفیه خانه آب شرب بجنورد می‌باشد.
منتظری تصریح کرد: با تمام این موفقیت ها، ما خود را ملزم می‌دانیم که با بازنگری و بررسی روش‌های موجود و همچنین هم اندیشی و تعامل مثبت و سازنده با همکاران دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز بهداشتی، عملکرد خود را ارتقا دهیم و موفقیت‌های بیشتری کسب کنیم. 
 منتظری در پایان، از همکاری و تعامل مثبت و سازنده همکاران دانشگاه علوم پزشکی بجنورد و اسفراین در موضوع نظارت و پایش شاخص‌های بهداشت آب تشکر نمود.

برچسب ها: کیفیت ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.