روزنامه عبری «هاآرتص» روز جمعه از اعترافات سربازان صهیونیست درخصوص کشتار غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه و سپس «تروریست» خواندن آنها پرده برداشت.
براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، این روزنامه به نقل از این سربازان نوشت: «ساختمانهایی در غزه که به عنوان خانههای تروریستها یا مناطق تجمع دشمن طبقهبندی میشدند، حتی پس از بمباران از فهرست اهداف ارتش حذف نشدهاند؛ آنچه که غیرنظامیانی را که وارد آنها میشوند در معرض خطر قرار میدهد.»
سربازان اسرائیلی اذعان کردند: وقوع چنین رخدادهایی به این دلیل است که ارتش لیست اهداف خود در غزه را به طور دورهای به روزرسانی نمیکند و به نیروهای خود اطلاع نمیدهد که کدام ساختمانها دیگر توسط نیروهای مسلح استفاده نمیشود؛ در نتیجه، هر کسی، از جمله افراد غیرنظامی که وارد چنین ساختمانی میشوند، در معرض حمله ارتش اسرائیل قرار میگیرند و پس از کشته شدنشان «تروریست» معرفی میشوند، حتی اگر دیگر هیچگونه «فعالیت تروریستی» در آنجا انجام نشود.
آنها همچنین اعلام کردند: از آغاز جنگ، ارتش ادعا کرده است که تعداد نیروهای مسلح کشته شده تنها شامل کسانی میشود که هویت آنها به عنوان نیروهای مسلح تایید شده است با این حال، شهادت سربازانی که در غزه خدمت میکردند به واقعیت دیگری اشاره دارد.
روزنامه عبری «هاآرتص» به نقل از یکی از افسران یکی از تیپهای ارتش رژیم صهیونیستی که در چندین دوره از نبردها در غزه مشارکت داشت، گفت: بر اساس دستورالعملهای صادر شده، «یک ساختمان فعال همیشه یک ساختمان فعال باقی میماند، حتی اگر فردی مسلح ۶ ماه پیش در آنجا کشته شده باشد.»
یکی از افسران ارشد این اظهارات بیان شده به روزنامه هاآرتص را تأیید کرد، اما ادعا کرد: ارتش بعد از مشاهده اینکه نیروهای مسلح پس از حمله، به خانهها و محل تجمع خود باز میگردند، این رویکرد را اتخاذ کردهاند.
این افسر به روزنامه هاآرتص گفت: دستورات ارتش در منطقه کریدور نتزاریم در مرکز غزه این بود هرکسی را که وارد ساختمانی میشود بدون توجه به هویتش، حتی اگر تنها در جستوجوی پناهگاه باشد، هدف قرار گرفته شود.
در شهادت دیگری، هاآرتص به نقل از یک افسر ناشناس که اخیراً از لشکر ۲۵۲ جدا شده است، فاش کرد: برای این لشگر، منطقه کشتار تا جایی که تکتیرانداز میتواند ببیند گسترش مییابد. ما در آنجا غیرنظامیانی را میکشیم که «تروریست» محسوب میشوند.
این روزنامه نوشت که پیشتر وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که تعداد شهدای غزه از آغاز جنگ از ۴۵ هزار نفر فراتر رفته است.
متعاقب آن این روزنامه در مورد آمار وزارت بهداشت فلسطین نوشت: «این وزارتخانه در شمارش قربانیان میان افراد مسلح و غیرنظامیان تفاوتی قائل نمیشود و این اعداد فقط شامل کشتههایی است که به بیمارستانها منتقل شده و ثبت شدهاند. این وزارتخانه تخمین زده است که تعداد واقعی بالاتر از این آمار است و بیش از ۱۰ هزار نفر همچنان زیر آوار ساختمانها هستند. اطلاعات منتشر شده توسط این وزارتخانه توسط سازمانهای بینالمللی و دولتها تأیید شده و معتبر هستند.»
هاآرتص با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در اعداد منتشر شده توسط وزارت بهداشت غزه تردید دارد، نوشت: «بر خلاف جنگهای قبلی، تعداد شهدای غیرنظامی فلسطینی در درگیریهای کنونی محاسبه یا منتشر نمیشوند. ارتش اسرائیل بر اساس برآوردهای خود، با اطمینان بالایی معتقد است که ۱۴ هزار نفر از کشتهشدگان جزو افراد مسلح باشند.»
هاآرتص در گزارش خود درخصوص حملات ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه المواصی که از جنوب غربی خان یونس تا جنوب غربی منطقه الوسطی امتداد یافته و ارتش قبلاً آن را منطقه «امن» طبقهبندی کرده بود، فاش کرد: ارتش اخیراً حملات خود را در المواصی تشدید کرده است، منطقهای که خود ارتش آن را به عنوان منطقه بشردوستانه طبقهبندی کرده است. ارتش اسرائیل اخیراً سرعت حملات خود را افزایش داده است و آمارها حاکی از آن است که دهها نفر در آنجا جان باختهاند.
در هفتههای اخیر، ارتش رژیم صهیونیستی حملات هوایی خود به منطقه «المواصی» و هدف قرار دادن چادر آوارگان و محل تجمع غیرنظامیان را افزایش داده که در نتیجه آن دهها فلسطینی شهید و زخمی شدهاند.
طبق نوشته این روزنامه عبری، ارتش رژیم صهیونیستی تا به این لحظه واکنشی به این گزارش نشان نداده است.
از شروع جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی در توجیه جنایات خود در این باریکه، مدعی حضور مبارزان حماس (جنبش مقاومت فلسطین) در بین غیرنظامیان شده است.
اما، با گذشت بیش از یک سال از آغاز این جنگ و کشتار بیش از ۴۵ هزار فلسطینی در غزه که طبق گزارش سازمان ملل، بیش از نیمی از آنها زنان و کودکان فلسطینی هستند، اکنون رسانههای صهیونیستی نیز به کشتار غیرنظامیان توسط رژیم صهیونیستی اذعان کردهاند.
پیشتر روزنامه عبری «هاآرتص» به نقل از یک افسر صهیونیستی گزارش کرد: «رقابت و چالشی بین واحدهای نظامی در غزه برای کشتن بیشترین تعداد فلسطینی وجود دارد. ما دستور ارسال عکس اجساد را داریم و عکس ۲۰۰ کشته ارسال کردهایم که معلوم شد فقط ۱۰ نفر از آنها از حماس بودهاند.»
اذعان هاآرتص به کشتار غیرنظامیان فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی درحالی است که با وجود گذشت ۴۴۲ روز از شروع این جنگ خونین، ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی همچنان به بمباران مناطق مختلف نوار غزه ادامه میدهد و روزانه دهها شهید و مجروح بر جای میگذارد و همزمان با آن به مناطق مختلف کرانه باختری نیز یورش میبرد.
سازمان دفاع شهری فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرده که هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه میدهد و بیش از ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرالها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.
در همین راستا، سازمان دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده میکند.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس و نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز حکمهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود علیه غزه ادامه میدهد.
بر اساس آخرین آمار رسمی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه، تاکنون در این حملات ۴۵ هزار و ۲۰۶ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۰۷ هزار و ۵۱۲ تن دیگر زخمی شدند.
منبع: ایسنا