فاطمه احمدی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: گوجه فرنگی از منابع آنتی اکسیدانی قوی از جمله c ، بتاکاروتن، لیکوپن است.
وی با بیان این مطلب ادامه داد: مصرف مرتب گوجه فرنگی و بالا بودن سطح آنتی اکسیدان ها باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد می شود و آسیب به سلول های بافت عضلانی، مغزی و مفاصل به حداقل خود می رسد بنابراین روند پیری به تاخیر خواهد افتاد.
وی اظهار کرد: نکته دیگر ضد سرطانی بودن گوجه فرنگی است.
وی خاطر نشان کرد: بنابر تحقیقات انجام شده خوردن بیش از 7 واحد گوجه فرنگی احتمال ابتلا به سرطان هایی مانند معده، کولون و دهان را به میزان 60 درصد کاهش می دهد./ح