معاون فنی دامپزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: هیچ‌گونه علائمی از تب کریمه کنگو در خراسان شمالی مشاهده نشده است.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، حمید رمضانی امروز در بجنورد اظهار داشت: هم‌اکنون پیش سرد در تمام کشتارگاه‌های صنعتی و سنتی خراسان شمالی فعال است.

وی گفت: گوشت قرمز باید قبل از مصرف به مدت 24 ساعت به صورت آویزان در سردخانه یا یخچال قرار گیرد تا با ایجاد جمود نعشی و اسیدی شدن گوشت لاشه، بسیاری از عوامل بیماری‌زا از جمله ویروس عامل تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو، تب مالت و بیماری‌های انگلی در گوشت از بین رفته و عقیم‌سازی و سالم‌سازی انجام شود.

به گفته رمضانی بازرسی دام قبل و بعد از کشتار نیز توسط بازرسان دامپزشکی مستقر در کشتارگاه‌ها انجام می‌شود.

معاون فنی دامپزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: دامپزشکی استان در سطح کشتارگاه‌های خراسان شمالی حضور داشته و نسبت به ذبح بهداشتی دام نظارت‌های لازم را دارند.

با تاکید بر اینکه شهروندان برای مصرف گوشت هیچ نگرانی نداشته باشند تصریح کرد: حتماً در خرید گوشت به مهر دامپزشکی توجه شده و از خرید گوشت فاقد مهر دامپزشکی اجتناب کنند.

وی تصریح کرد: شهروندان می‌توانند هر گونه مورد مشکوک در این خصوص را به شماره 1512 دامپزشکی گزارش کنند.

هشت کشتارگاه در خراسان شمالی فعال بوده که یک مورد صنعتی و بقیه سنتی هستند.

در پی ایجاد برخی از شائبه‌ها در بین شهروندان مصرف گوشت قرمز در خراسان شمالی کاهش یافت./ج1

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.