برای كنترل بیماری تب كنگوباید برعملكرد كشتارگاه ها نظارت شود

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ،مدیر كل دامپزشكی استان زنجان با اعلام این خبر گفت: تشخیص تب كریمه كنگو در دام دشوار است بنابراین راهكار اساسی پیشگیری از انتقال این بیماری به انسان، نگهداری گوشت در پیش سرد كن كشتارگاههای دام به مدت 24 ساعت است.

كرمی با بیان اینکه آموزش، كنترل تردد دام و گوشت به استان و اصلاح جایگاه های سنتی دام و سم پاشی جایگاههای دام موجود ازمهمترین اقدامات صورت گرفته و برنامه های در دست اجرااست ،افزود: با گسترده و سریع ترشدن تبادلات، حجم انبوهی از مواد خام دامی در زمان كوتاهی جا به جا می شود و چنانچه اقدامات پیشگیرانه و كنترلی كافی در این زمینه صورت نگیرد می تواند موجب انتشار انواع بیماری های مشترك انسان و حیوان شود.پ

وی با اشاره به سم پاشی جایگاهها و اسطبل های دام در استان زنجان،خاطرنشان كرد:سم های به كار رفته به علت احتمال وجود عوارض در فرآورده ها به خصوص شیر از انواعی هستند كه ماندگاری بسیار كمی داشته و اثر آن سریع از محیط پاك می شود.

مدیر کل دامپزشکی استان زنجان به لزوم تغییر در ساختار دامداری های سنتی و اصلاح آنها اشاره و تصریح کرد: استفاده از سیمان و آجر در ساختار دامداری ها لازمه دریافت پروانه توسط دامداران سنتی بوده و این امر كنترل انگل های خارجی را در محیط جایگاهها ممكن می سازد./س
برچسب ها: تب کنگو ، نظارت ، کشتارگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.