به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: این ماده غذایی با تاثيردر ميزان باکتریهای مفیدروده(تنظيم فلور نرمال ) درکاهش ميزان خطر ابتلا به هموروئید و
سرطان های روده موثر است.
دکتر نوید عطار با بیان اینکه جو حاوی یک ماده پایین آورنده کلسترول، به نام " پروپیونیک اسید " است که توسط
فیبر نامحلول موجود در خود تولید میشود، افزود: کمک به هضم غذا، کاهش کلسترول بد خون (LDL) و پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی، نارسایی قلبی و
دیابت از خواص مهم دارویی جو است.
وی تصریح کرد: جو دارای خواص فراوانی برای سلامت قلب است و با کاهش سطح
کلسترول LDL، موجب کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و نارساییهای قلبی میشود.
دکتر عطار با اشاره به اینکه جو سرشار از منیزیم است، اظهار داشت: کمبود
منیزیم باعث افزایش مقاومت سلول به
انسولین شده و در نتیجه با بالا رفتن قند خون موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت تیپ 2 می شود.
وی خاطر نشان کرد: جو گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن بسته به انواع مختلف آن تا یک متر میرسد و برگهای آن متناوب، باریک، دراز و به رنگ سبز تیره است./عط