دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران، عنوان کرد: در روز های مبارک رمضان، افراد برای آن که در طول روزه داری دچار تشنگی نشوند لازم است در وقت سحر از مصرف غذاهای چرب، خیلی شور، سرخ شده ، ته دیگ، ماکارونی ، برنج در حجم زیاد اجتناب ورزند اما می توانند برنج را به اندازه استفاده کنند.
وی بیان کرد: در وقت سحر غذاها بهتر است یا به سبک صبحانه کامل و یا به سبک یک ناهار متعادل باشد.
کیمیاگر خاطر نشان کرد: مصرف سالاد، میوه ها، سبزیجات در وقت سحر مناسب است.
وی افزود: افراد برای آنکه دچار گرسنگی نشوند می توانند در وقت سحر یک تخم مرغ آب پز مصرف کنند که تا پنج بار در هفته مشکل ساز نیست.
کیمیاگر متذکر شد: افراد از مصرف نان های سفید اجتناب ورزیده نان سبوس دار مصرف کنند./ح